Τι γυρεύει ο Bill Murray στο σύμπαν της Marvel;

Το πάνελ της Marvel στο Comic-Con φαινομενικά επιβεβαίωσε ότι ο χαρακτήρας του Murray είναι ένας παλιός φίλος της Janet van Dyne.

Ήταν μόλις πέρυσι, όταν μέσα από διάφορα σχόλια σε Reddit και YouTube προέκυψε μία θεωρία ότι ο Bill Murray ετοιμαζόταν να εμφανιστεί στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania του MCU. Κανείς από εμάς δεν τα πήρε στα σοβαρά, οι περισσότεροι θεώρησαν πως ήταν κουβέντα να γίνεται. Από ό,τι φαίνεται όμως, κάναμε λάθος.

Στο τεράστιο πάνελ της Marvel στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης του Quantumania, Peyton Reed και ο Paul Rudd. Εκεί λοιπόν, παρουσίασαν ένα trailer και μαντέψτε ποιος εμφανίζεται στα μισά της ταινίας; Ο Bill. Υπάρχει μια φευγαλέα στιγμή στην οποία εμφανίζεται το πρόσωπο του Murray.

>Διάβασε ακόμη: Το Χόλιγουντ και η μέρα της μαρμότας

Ο χαρακτήρας που υποδύεται, στην προκειμένη εκφράζει την έκπληξή του καθώς βρισκόταν μπροστά στην Janet Van Dyne της Michelle Pfeiffer. Στη συνέχεια, ο Murray εξαφανίζεται και το trailer συνεχίζει να αφηγείται (όσο προλαβαίνει) την πλοκή της ταινίας. 

Η εμφάνιση στο στο Jimmy Kimmel Live!

Αυτό ακολουθεί την εμφάνισή του τον Οκτώβριο στο Jimmy Kimmel Live!, κατά την οποία ο Jimmy Kimmel, αναφερόμενος στη συνέντευξη του Murray στη Frankfurter Allgemeine Zeitung τον ρώτησε ευθέως, αν επρόκειτο να παίξει στην επόμενη ταινία Ant-Man. Τότε, ο Murray είχε αρκεστεί απλά να δηλώσει πως υποτίθεται ότι δεν πρέπει να μιλήσει για το εν λόγω ενδεχόμενο, αφήνοντάς το φυσικά ανοιχτό για το μέλλον. 

Πάντως, όπως και να έχει, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιον ακριβώς θα υποδυθεί ο Murray στην τρίτη συνέχεια του franchise Ant-Man and the Wasp, αλλά ελπίζουμε ότι ο ρόλος θα είναι κάτι περισσότερο από ένα cameo. Προς το παρόν, φαίνεται ότι ο εν λόγω χαρακτήρας θα είναι ένας παλιός φίλος/εχθρός της Janet από την εποχή της στο Quantum Realm. Πάντως, από ό,τι φαίνεται ο Murray θα σταματήσει τη συμμετοχή του στο MCU μετά το Quantumania, σύμφωνα τουλάχιστον με την προαναφερθείσα συνέντευξή του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung. "Ας το θέσουμε έτσι: ο σκηνοθέτης είναι καλός τύπος και τώρα έχω τουλάχιστον δοκιμάσει πώς είναι να γυρίζεις μια ταινία της Marvel", είπε. "Αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζομαι αυτή την εμπειρία για δεύτερη φορά".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10 βραβευμένες ταινίες του Netflix που παραδέχονται όλοι

Ανάμεσα στις αμέτρητες παραγωγές που περιλαμβάνει η πλατφόρμα, υπάρχουν μερικές που έχουν θέση στη λίστα σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης

H ιστορία του χιτ των Beatles, Hey Jude, που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts

Το τραγούδι συνέθεσε ο Paul McCartney προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του John Lennon.

Μία σκηνή στο Furiosa: A Mad Max Saga, χρειάστηκε 78 μέρες γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί

Η εν λόγω σκηνή μάλιστα, λέγεται πως είναι "πολύ σημαντική για την καλύτερη κατανόηση" του χαρακτήρα της Furiosa.

Kim Kardashian, πρωταγωνίστρια και παραγωγός στη νέα σειρά του Netflix

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά Calabasas.

Το Dune: Part Two είναι η πιο επιτυχημένη ταινία του 2024 έως τώρα

Το sequel του Denis Villeneuve είναι πλέον κοντά στα 700 εκατ. δολάρια σε έσοδα.

Γραφει Παυλος Κρουστης