Τα καλύτερα trailers που είδαμε στο Comic Con 2022

Marvel, Disney, Amazon, Netflix και όλοι οι κινηματογραφικοί θησαυροί ήταν εκεί.

Για τρεις μέρες τα βλέμματα όλων των φίλων του σινεμά συναντήθηκαν στο San Diego Comic-Con 2022, στο ετήσιο συνέδριο των αποκαλύψεων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βγήκαμε αρκετά πλουσιότεροι από το μεγάλο event της pop κουλτούρας, καθώς Marvel, Disney, Amazon, ακόμα και Netflix ήταν εκεί για να παρουσιάσουν αποσπάσματα, trailer και ειδήσεις από τις νέες τους δουλειές. Ταυτόχρονα όμως φέτος, είχαμε και την τεράστια ελληνική επιτυχία με τη βράβευση του Re-Live των Σωτήρη Πετρίδη και Τάνιας Ναναυράκη, ως την καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας μικρού μήκους. Ας δούμε τα trailer που ξεχώρισαν παρακάτω. 

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves 



Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis και Hugh Grant (!) και στη δημιουργική ομάδα πίσω από την ταινία βρίσκουμε τους Jonathan Goldstein και John Francis Daley (Game Night). Μπορεί ο καθένας λοιπόν να καταλάβει γιατί το D&D φιλοδοξεί να γίνει η Marvel της φαντασίας, σε αντίθεση με την πιο σοβαρή, σκοτεινή DC του LOTR και του Game of Thrones. Περισσότερα διαβάζεις εδώ. 

The Lord of the Rings: The Rings of Power 

Το πρώτο trailer της νέας σειράς του Amazon έριξε το internet στην πρώτη βδομάδα προβολής του και οι τελευταίες εικόνες από το Τhe Rings of Power ρίχνουν λίγο περισσότερο φως στο τι θα περιλαμβάνει η δεύτερη εποχή της Μέσης Γης. Ο προϋπολογισμός είναι τεράστιος, οι προσδοκίες υψηλές και στο Comic-Con ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Sauron επιστρέφει, υποδυόμενος από τον Anson Boon.

John Wick 4

Το σύντομο teaser για το έπος δράσης του Keanu Reeves περιλαμβάνει πολλές συναρπαστικές σκηνές και πλάνα από τον θρυλικό μαχητή πολεμικών τεχνών και δάσκαλο του kung-fu Donnie Yen. Στο καστ συμμετέχουν επίσης ο Hiroyuki Sanada (The Last Samurai) και ο Bill Skarsgård (It) και η μεγαλύτερη μάχη του Wick ξεκινά. Η πρώτη μονομαχία είναι αυτή με τους κριτικούς και φαίνεται να έχει κερδηθεί.

> Διάβασε ακόμη: Να γιατί ο Keanu Reeves είναι ο πιο ευγενικός celebrity

Shazam! Fury of the Gods

Η πρώτη ταινία "Shazam!" ήταν μια ευχάριστη έκπληξη στο πολύπαθο DC Extended Universe χάρη στην πραγματικά συναρπαστική δράση και την αξιαγάπητη ερμηνεία του Zachary Levi. H προσθήκη όμως της Helen Mirren στο ρόλο της Θεάς Hespera και της Lucy Liu (Άγγελοι του Τσάρλι), έρχονται να ξεσηκώσουν το κοινό και τα καλύτερα είναι μπροστά.

Black Adam 



Το trailer είναι ουσιαστικά μια επανάληψη των αποσπασμάτων που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και φαίνεται ότι η Warner Bros κρατάει πολλές από τις εκπλήξεις της ταινίας για την πρεμιέρα. Είναι πιθανό να πρόκειται για ένα crossover με το Shazam!, καθώς οι δύο χαρακτήρες έρχονται αντιμέτωποι στα κόμικς. Ο Dwayne Johnson είναι όπως πάντα άσπαστος. 

> Διάβασε ακόμη: To 'ελεύθερο" πρωινό του The Rock είναι μία δική μας cheat day

The Sandman

Το Netflix προχώρησε στη μεταφορά του The Sandman του Neil Gaiman, το οποίο αποτελεί, μαζί με το Watchmen και το The Dark Knight Returns, ένα από τα πιο σημαντικά και επιδραστικά κόμικς όλων των εποχών. Μόνο οπτικά, η σειρά φαίνεται να έχει πετύχει τον χαρακτηριστικό μυστικιστικό τόνο και την ονειρική εμφάνιση του graphic novel του Gaiman.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.