To 'ελεύθερο" πρωινό του The Rock είναι μία δική μας cheat day

Ο Dwayne Johnson και οι εντυπωσιακές αν μη τι άλλο, διατροφικές του ατασθαλίες.

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο είναι γνωστός ο Dwayne "The Rock" Johnson εκτός από την αυστηρή του αφοσίωση στο προπονητικό του πρόγραμμα, είναι το πόσο απολαμβάνει τις cheat days του. Στην πραγματικότητα, οι αγαπημένες cheat day του ηθοποιού έχουν γίνει από μόνες τους διαδικτυακό φαινόμενο, με αρκετούς fitness influencers να προσπαθούν να φάνε όπως εκείνος, καταβροχθίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερη πίτσα, σούσι και γαλλικό τοστ στο YouTube.

Ο ίδιος φυσικά το απολαμβάνει

"Λατρεύω τις cheat days μου, έχουν γίνει θρυλικές, πράγμα που είναι καλό", δήλωσε ο Johnson σε συνέντευξή του στο Delish. "Πιστεύω ότι πρέπει να δουλεύεις σκληρά όλη την εβδομάδα και να κερδίζεις τα cheat meals σου στο τέλος της εβδομάδας".

Διάβασε ακόμη: Πρώτο trailer για το Black Adam με τον Dwayne Johnson

Μετά από μια προπόνηση αργά το βράδυ, όπου έβαλε φωτιά στους τρικέφαλους του με μια σειρά από αλυσιδωτές βουτιές, ο Johnson επιδόθηκε σε ένα γιγαντιαίο cheat day πρωινό την Κυριακή το πρωί, μοιράζοντας το πιάτο του στο Instagram: όχι λιγότερα από 12 ολόκληρα αυγά και 5 μεγάλα μπισκότα, τα οποία έπνιξε στο μέλι. 

Ο Johnson πιστώνει τα σπιτικά μπισκότα στην Janette "Puttie" Clark, την ιδιωτική σεφ που βρίσκεται πίσω από πολλές από τις λιχουδιές της cheat day που μοιράζεται ο ηθοποιός στα social media.

Διάβασε ακόμη: Πώς ο Dwayne Johnson τα προλαβαίνει όλα

"Πραγματικά διασκεδάζει με το φαγητό τις Κυριακές του και είμαι κοντά του για να τον βοηθήσω με αυτά τα γεύματα", δήλωσε η Clark στο Men's Health τον περασμένο μήνα. "Μπορώ να ονειρεύομαι τα γεύματα. Μου λέει τι θέλει και μετά γίνομαι δημιουργική... Φτιάχνω μια αρκετά μεγάλη σε μέγεθος τηγανίτα και μπορεί πολύ εύκολα να φτάσει τις τέσσερις σε ένα πρωινό που έχει διάθεση να πάει μέσα. Του έχω φτιάξει και οκτώ στο παρελθόν, σε περίπτωση που αισθανόταν ιδιαίτερα πεινασμένος. Αλλά δεν τον έχω δει να τελειώνει τις οκτώ".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.