To Θήραμα του Disney+ μας συστήνει τη φυλή Comanche

Το ολοκαίνουργιο θρίλερ του Dan Trachtenberg μας γυρίζει 300 χρόνια πίσω και μας γνωρίζει τις συνήθειες της φυλής Comanche με ένα casting γεμάτο αυτόχθονες.

Οι Comanche είναι μια ιθαγενής φυλή στις νότιες πεδιάδες των σημερινών ΗΠΑ. Το όνομά τους σημαίνει εχθρός και τους το έδωσε γειτονική φυλή και εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα το 1706. Βρέθηκαν όπως κι άλλες φυλές να υπερασπίζονται τη γη τους κυρίως με μάχες ενάντια σε Μεξικανούς. Η 20th Century Studios εμπνευσμένη από την ιστορία της φυλής των Comanche δημιούργησε μια ταινία αφιερωμένη στους αγώνες της. Το "Θήραμα" σε σκηνοθεσία του Dan Trachtenberg είναι τώρα διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+ και το casting περιέχει αρκετούς αυτόχθονες. 

> Διάβασε ακόμη: Νέο trailer για το Andor του Disney+

Το story πίσω από το "Θήραμα"

Το "Θήραμα", η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά ταινιών "Κυνηγός", τοποθετείται 300 χρόνια πριν, στις περιοχές που ζει η φυλή Comanche και αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, της Naru,μιας ισχυρής και ιδιαίτερα ικανής πολεμίστριας. Έχοντας μεγαλώσει στη σκιά κάποιων από τους πιο μυθικούς κυνηγούς που τριγυρνούν στις Μεγάλες Πεδιάδες, όταν ο κίνδυνος απειλεί το στρατόπεδό της, αποφασίζει να προστατεύσει τους ανθρώπους της. 

Το θήραμα το οποίο καταδιώκει και εντέλει αντιμετωπίζει, αποδεικνύεται ένα υψηλά εξελιγμένο, εξωγήινο αρπακτικό με ένα τεχνικά ανεπτυγμένο οπλοστάσιο, οδηγώντας σε μια μοχθηρή και τρομακτική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Το "Θήραμα"σε σκηνοθεσία του Dan Trachtenberg, σενάριο του Patrick Aison (Jack Ryan, Treadstone), και παραγωγή των John Davis (Περιπέτεια στη Ζούγκλα, Ο Κυνηγός), Jhane Myers (Monsters of God και Marty Ewing (It: Chapter Two), με τους Lawrence Gordon (Watchmen), Ben Rosenblatt (Snowpiercer), James E. Thomas, John C. Thomas και Marc Toberoff (Fantasy Island) στην εκτέλεση παραγωγής. 

To Θήραμα του Disney+ μας συστήνει τη φυλή Comanche

Casting γεμάτο αυτόχθονες

Οι σκηνοθέτες δεσμεύτηκαν να δημιουργήσουν μια ταινία που θα απεικονίζει με ακρίβεια και αυθεντικότητα την καθημερινότητα της φυλής Comanche. Ως αποτέλεσμα, στην ταινία συμμετέχει ως παραγωγός ένας ιθαγενής με καταγωγή από τη φυλή Comanche (Myers), ενώ το casting αποτελείται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από αυτόχθονες, συμπεριλαμβανομένης της Amber Midthunder και του νεοφερμένου Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush και Julian Black Antelope. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστεί ο Dane DiLiegro (American Horror Stories) ως Κυνηγός.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.