Οι ελληνικές ταινίες μικρού μήκους στις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ανακοίνωσε τις ταινίες μικρού μήκους που θα συμμετάσχουν στο αντίστοιχο διαγωνιστικό τμήμα, αλλά και την κριτική επιτροπή.

Γράφει: Esquire Editors 03 Σεπτεμβρίου 2022

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας" στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό σινεμά από την πρώτη του έκδοση μέχρι σήμερα με μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων, παρουσιάζοντας πολυαναμενόμενες πρεμιέρες ελληνικών ταινιών που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διοργανώνοντας εργαστήρια για την ανάπτυξη και παραγωγή ταινιών σε συνεργασία με σημαντικούς εθνικούς και ευρωπαϊκούς θεσμούς υποστήριξης της κινηματογραφικής παραγωγής και φιλοξενώντας υψηλούς και τιμώμενους καλεσμένους της κινηματογραφικής κοινότητας.

Η λίστα των ταινιών

Η σχέση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας με το ελληνικό σινεμά κορυφώνεται με το Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους, που έχει παρουσιάσει συνολικά περισσότερες από 550 ταινίες την τελευταία δεκαετία και βοηθά έτσι τις νέες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους να βρουν τον δρόμο τους προς τη μεγάλη οθόνη και να συναντήσουν το κοινό τους. 

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος