Οι ταινίες του Netflix για τον Οκτώβριο

Ξέρουμε ποιες ταινίες θα δεις αυτόν τον Οκτώβριο στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Μετά τον ομολογουμένως πολύ δυνατό Σεπτέμβριο, ο Οκτώβριος στο Netflix μόνο χαλαρός δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντιθέτως, ποντάρει στο περιεχόμενό του ώστε να εξασφαλίσει το γεγονός ότι θα το τιμήσουμε δεόντως τα βράδια που θα μείνουμε στο σπίτι ή χωρίς καλή παρέα, ρίχνοντας στη μάχη μερικά από τα πιο δυνατά του χαρτιά. Πέρα λοιπόν, από τις πρωτότυπες σειρές με τις οποίες πρόκειται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του, τσέκαρε παρακάτω όλα όσα έρχονται λοιπόν μέσα στον επόμενο μήνα όσον αφορά στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix.
Υ.Γ: Είναι σχεδόν περιττό να πούμε πως το Blonde με την Ana De Armas να υποδύεται τη Marilyn Monroe αποτελεί αντικείμενο συζήτησης από τη στιγμή που προστέθηκε στο περιεχόμενο της πλατφόρμας. 

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

05/10/2022

Άλμα από Ψηλά - Jumping from High Places

Τιμώντας την τελευταία επιθυμία της φίλης της, μια νεαρή γυναίκα με αγχώδη διαταραχή αντιμετωπίζει τους φόβους της για να πάρει πίσω τη ζωή της και να βρει την αγάπη.

Το Τηλέφωνο του Κυρίου Χάριγκαν - Mr. Harrigan's Phone

Ένα αγόρι κι ένας ηλικιωμένος δισεκατομμυριούχος δένονται μέσα από βιβλία και τα iPhone τους. Η μυστηριώδης σύνδεσή τους, όμως, επιβιώνει παρά τον θάνατο του ηλικιωμένου.

07/10/2022

Οι Ηλικιωμένοι - Old People

Μια γυναίκα που γυρίζει σπίτι με τα δύο παιδιά της για τον γάμο της αδερφής της καλείται να υπερασπιστεί τις ζωές τους απέναντι σε ηλικιωμένους που δολοφονούν μαζικά.

>Διάβασε ακόμη: Η ταινία του Dennis Rodman θυμίζει ολίγον από Hangover

Το πιο Τυχερό Κορίτσι στον Κόσμο - Luckiest Girl Alive

Η τέλεια ζωή μιας συγγραφέα στη Νέα Υόρκη αρχίζει να καταρρέει, όταν ένα ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος την αναγκάζει να αντιμετωπίσει μια φρικτή ιστορία από το σχολείο.

14/10/2022

Η Κατάρα του Μπριτζ Χόλοου - The Curse of Bridge Hollow

Ένας μπαμπάς που μισεί το Χάλοουιν αναγκάζεται να συνεργαστεί με την έφηβη κόρη του, όταν ένα κακό πνεύμα σπέρνει το χάος ζωντανεύοντας τα στολίδια της πόλης.

19/10/2022

Το Σχολείο του Καλού και του Κακού - The School for Good and Evil

Η φιλία των κολλητών Σόφι και Άγκι δοκιμάζεται όταν αναγκάζονται να πάνε σε ένα μαγικό σχολείο που ετοιμάζει τους μελλοντικούς ήρωες και κακούς παραμυθιών.

24/10/2022

Η Γραμμή της Κιμωλίας - The Chalk Line

Ένα ψυχολογικό θρίλερ εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του "Τέρατος του Αμστέτεν".

26/10/2022

Κολαστήριο - Hellhole

Το 1987 στην Πολωνία, ένας αστυνομικός που ερευνά μυστηριώδεις εξαφανίσεις διεισδύει σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι και ανακαλύπτει τη σκοτεινή αλήθεια για τον κλήρο του.

Η Καλή Νοσοκόμα - The Good Nurse

Μια πολυάσχολη νοσηλεύτρια σε μια ΜΕΘ στηρίζεται στον νέο της συνάδελφο στη δουλειά και στο σπίτι, μέχρι που ο απροσδόκητος θάνατος μιας ασθενούς τον καθιστά ύποπτο.

Ληστεύοντας τον Μουσολίνι - Robbing Mussolini

Ο Πιέτρο Καστελίτο και η Ματίλντα Ντε Αντζέλις ζουν ένα πάθος σ' αυτό το τολμηρό αστυνομικό δράμα με φόντο το '40 που αναβιώνει τις τελευταίες μέρες του Β' Π.Π.

27/10/2022

Είμαι Νοσοκόμα - Cici

Μετά από μια τραγωδία, τα μέλη μιας οικογένειας μετακομίζουν στην πόλη. Η επιστροφή στον τόπο τους, 30 χρόνια μετά, αναζωπυρώνει θαμμένα συναισθήματα και οδυνηρά μυστικά.

>Διάβασε ακόμη: 9 ταινίες για την κλιματική αλλαγή

28/10/2022

Γουέντελ και Γουάιλντ - Wendell & Wild

Ο Κίγκαν-Μάικλ Κι κι ο Τζόρνταν Πιλ πρωταγωνιστούν σ' αυτήν την περιπέτεια κινουμένων σχεδίων stop-motion για δυο αδέρφια-δαίμονες που το σκάνε από τον κάτω κόσμο.

Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο - All Quiet on the Western Front

Ένα δυνατό δράμα από το μπεστ σέλερ του Έριχ Μαρία Ρεμάρκ σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Γκρίμε Έντουαρντ Μπέργκερ.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος