Πρώτο trailer για το Super Mario Bros με τη φωνή του Chris Pratt

Πώς ακούγεται ο Super Mario με τη φωνή του γαμπρού του Arnold Schwarzenegger;

Το πρώτο trailer της ταινίας The Super Mario Bros, το περιμέναμε καιρό. Από όταν έγινε γνωστό ότι ο Chris Pratt θα εκφράσει τον αγαπημένο υδραυλικό των βιντεοπαιχνιδιών, όλοι αναρωτιόντουσαν το πώς ακριβώς θα ταιριάξει η φωνή του γαμπρού του Arnold Schwarzenegger με εκείνη του αγαπημένου παιδικού ήρωα. Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα.

Να πέσει το trailer

Τώρα, με την κυκλοφορία του πρώτου trailer, έχουμε την απάντησή μας. Η εκδοχή του Pratt για τον Mario ακούγεται σαν... Chris Pratt. Αυτή είναι η αλήθεια. Σίγουρα, ίσως υπάρχει μια υποψία προφοράς στην εκφορά του "Mushroom Kingdom, here we come", αλλά "It's-a me, Mario!" δεν είναι. O Pratt φυσικά έχει φοβερή εμπειρία στο να χαρίζει τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, από τις συμμετοχές του σε όλες τις τελευταίες ταινίες Lego, οπότε καλό είναι να περιμένουμε και την ταινία πριν κρίνουμε. 

Το trailer περιλαμβάνει επίσης μερικά πασχαλινά αυγά του Mario και αρκετά ωραία κινούμενα σχέδια, όπως μια ματιά στις δυνάμεις του Bowser (με τη φωνή του Jack Black) που τα βάζουν με μια στρατιά πιγκουίνων. Παρακολουθούμε επίσης μια επιβραδυνόμενη επική εκδοχή του τραγουδιού του Mario, που φυσικά ξεχωρίζει και πάλι. 

Η ταινία "The Super Mario Bros. Movie" έρχεται στις αίθουσες στις 7 Απριλίου 2023.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.