Νέο trailer για το Avatar: The Way of Water

13 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Avatar, σαν να μας πιάνει νοσταλγία με το trailer του νέου δημιουργήματος του James Cameron.

13 χρόνια μετά το πρώτο Avatar, που έφτασε στα Όσκαρ με 9 υποψηφιότητες, ο James Cameron επιστρέφει. Τότε οι 3D ταινίες ήταν ακόμα κουλ και τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, ωστόσο και σήμερα το Avatar: The Way of Water φαίνεται έτοιμο να μας καθηλώσει. Η Disney βρίσκεται πια πίσω από την ταινία που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν από τα φετινά Χριστούγεννα, στις 16 Δεκεμβρίου 2022. Το νέο trailer είναι εδώ και φυσικά, μας έπιασε νοσταλγία. 

Από ό,τι φαίνεται ότι ο Jake και η Neytiri δημιούργησαν οικογένεια και μεγάλωσαν στην Πανδώρα, αλλά τώρα αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις και δυσκολίες. Το trailer αποκαλύπτει μερικές από τις εξαιρετικές υποβρύχιες σκηνές δράσης που μας επιφύλασσε ο James Cameron τα τελευταία χρόνια. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, δήλωσε ότι περνούσε πολύ χρόνο μεταξύ των ταινιών Avatar απολαμβάνοντας το πάθος του για την εξερεύνηση των θαλασσών. 

Ο υδάτινος κόσμος βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο του νέου teaser που παρουσιάζει εντυπωσιακά πλάσματα που δεν έχουμε ξαναδεί. Βλέπουμε επίσης στιγμές που θυμίζουν τον ισχυρό δεσμό μεταξύ του Jake και της Neytiri. Η υπόσχεση ενός ταξιδιού επιστροφής στην καθηλωτική εμπειρία της Πανδώρας φαίνεται όλο και πιο δελεαστική. 

Πώς νιώσαμε με το πρώτο τρέιλερ;

Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις μια ταινία που κυκλοφόρησε το 2009 και να νιώθεις νοσταλγία, αλλά αυτό ακριβώς επιδιώκει το πρώτο trailer του The Way of the Water. Αντί να δώσει μια πλήρη ιδέα για το τι ετοιμάζουν ο Jake Sully και η Neytiri, εκτός από το να κάνουν οικογένεια, προσπαθεί να μας υπενθυμίσει γιατί ερωτευτήκαμε την Πανδώρα εξ αρχής.

Το πρόβλημα είναι ότι την τελευταία δεκαετία περίπου, έχουμε κακομάθει και ωριμάσει τεχνολογικά. Επομένως είναι ανέφικτο το να σοκαριστούμε από κάποιο τεχνολογικό επίτευγμα μιας ταινίας, όπως έγινε το 2009, με τα 3D γυαλιά που φορέσαμε και λατρέψαμε. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε σε σχεδόν ένα μήνα από τώρα, στις αίθουσες.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.