Γιατί η Millie Bobby Brown είναι η τέλεια κινηματογραφική Britney Spears

Η σταρ του Stranger Things θέλει να μπει στα παπούτσια της Πριγκίπισσας της Pop που σήμερα γίνεται 40 χρόνων, λες και είναι γυάλινα γοβάκια.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 02 Δεκεμβρίου 2022

Αγαπάμε την Britney Spears, αγαπάμε και τη νεαρά Millie Bobby Brown, που πρόσφατα εξέφρασε στο talk show της Drew Barrymore την επιθυμία της να ενσαρκώσει την -40χρονη από σήμερα- Πριγκίπισσα της Pop στη μεγάλη οθόνη, έτσι, αυθόρμητα, μιας και -μάλλον ευτυχώς- δεν υπάρχουν σχέδια για κάποια ταινία που να επιχειρεί να αναστήσει τη ζωή της, παρά τα ντοκιμαντέρ που έχουν γίνει. Κι ενώ εκ πρώτης όψεως η δήλωση της Brown μοιάζει να έχει γίνει απλώς και μόνο για να αναπαραχθεί και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η νεαρά σταρ του Stranger Things φαίνεται ότι συνδέεται με ένα πιο βαθύ τρόπο με τη βασανισμένη ψυχή της Spears.

Οι τραυματικές εφηβικές εμπειρίες

Η Brown έγινε διάσημη μόλις στα 12 της χρόνια, ενσαρκώνοντας την Eleven στο Stranger Things, κάτι το οποίο συνοδεύτηκε από την άσκηση έντονης και αρνητικής κριτικής εις βάρος της, την πρώιμη σεξουαλικοποίησή της αλλά και τον εκφοβισμό της μέσω του διαδικτύου, που την οδήγησε να πάρει την απόφαση να διαγράψει τον λογαριασμό της στο Twitter το 2018, όταν ήταν 14 ετών.

Έχοντας αυτά κατά νου, η πρώτη της "συγγένεια" με την Britney Spears είναι ορατή, καθώς και η Αμερικανίδα σταρ ξεκίνησε την πορεία της στη λεωφόρο της δόξας σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία (ενδεικτικά, μην ξεχνάμε ότι συμμετείχε στο The Mickey Mouse Club), πριν να χρισθεί Πριγκίπισσα της Pop στα 17 της.

Γιατί η Millie Bobby Brown είναι η τέλεια κινηματογραφική Britney SpearsGetty Images

Με τα λόγια της ηθοποιού: "Νομίζω ότι η ιστορία της μου είναι κατανοητή. Απλώς και μόνο παρακολουθώντας τα βίντεό της, τις συνεντεύξεις που έδινε όταν ήταν νεότερη, μπορώ να αποκωδικοποιήσω τις λέξεις της. Παρότι δεν τη γνωρίζω, όταν βλέπω φωτογραφίες της αισθάνομαι ότι μπορώ να πω την ιστορία της με τον σωστό τρόπο και από τη δική της πλευρά".

> Διάβασε ακόμα: Η τραγική ιστορία της Paris Hilton

Περί γυναικείας ενδυνάμωσης ο λόγος

Η Brown συνέχισε λέγοντας πως έχει δυσκολευτεί ιδιαίτερα κατά την πορεία της στη βιομηχανία του θεάματος, καθώς στο παρελθόν την υποτιμούσαν, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στη σειρά Enola Holmes στην οποία πλέον πρωταγωνιστεί, ενώ θεωρεί πρόοδο το να συμμετέχει σε projects των οποίων ηγούνται γυναίκες.

> Διάβασε ακόμα: Η μεγάλη επιστροφή του tacky

Σε αυτό το σημείο, ας σχολιάσουμε πως το ότι οι δύο γυναίκες έχουν κοινές εμπειρίες δεν σημαίνει ότι η επιτυχία θα είναι εξασφαλισμένη, ενώ η ίδια η πιθανότητα ενός κινηματογραφικού project για τη ζωή της Britney Spears, τη στιγμή που αυτή φαίνεται να παλεύει σκληρά με τους προσωπικούς της δαίμονες, αν δεν γίνει με τον σωστό τρόπο, ενδέχεται να τη βλάψει. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.