16 ταινίες της FIFA για να τσεκάρεις πριν από το Μουντιάλ

Ο Messi, ο Neymar, αλλά και ο Zidane και ο Maradona όπως δεν τους έχεις ξαναδεί.

Πάθος, ελπίδα, απογοήτευση, ενθουσιασμός, κινηματογραφικά γκολ, αγωνιώδεις αποτυχίες, είναι διαθέσιμα όλα στο ΑΝΤ1+. Στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ, δεκαέξι επίσημες ταινίες της FIFA, ήδη βρίσκονται αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα είναι εδώ και μας θυμίζουν τον λόγο που το ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό άθλημα.

Μέσα από το θεματικό κανάλι και την ειδική ενότητα FIFA World Cup, οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιστορική αναδρομή στις καλύτερες διοργανώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ανάμεσά τους βρίσκονται διοργανώσεις που δεν έχουν προηγούμενο, όπως αυτή του 1994, όπου το Κύπελλο φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, αλλά και αυτή του 2002, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε ασιατικό έδαφος όχι από μία, αλλά από δύο χώρες. Το ταξίδι ξεκινά από το 1966 και φτάνει στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις του 21ου αιώνα, με τη Νότιο Αφρική, τη Βραζιλία και τη Ρωσία να έχουν γράψει με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία του Μουντιάλ.

Οι μεγαλύτεροι ποδοσφαιρικοί άσοι του κόσμου, Messi, Neymar, Zidane, Maradona, Rodriguez, Meuller, παίζουν μπάλα στις οθόνες μας και μας γεμίζουν ξανά συγκινήσεις.

16 ταινίες της FIFA για να τσεκάρεις πριν από το Μουντιάλ

Ο αξέχαστος τελικός του 1966, που Hurst και Moore χάρισαν στην Αγγλία το έπαθλο μέσα στην έδρα της, ο τελικός του 1970, όταν Pele και Jairzinho οδήγησαν τη Σελεσάο στην κορυφή, τελικοί που κρίθηκαν στα πέναλτι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και άλλες απίθανες στιγμές που ξεσήκωσαν τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο.

> Διάβασε ακόμη: Η φιλοσοφία του Diego Maradona σε 20 φράσεις

Λεπτομέρειες που δεν είδαμε ποτέ, παρασκήνιο, συναισθήματα, γνωστές και άγνωστες προσωπικότητες που διαμόρφωσαν το ποδόσφαιρο του σήμερα ζωντανεύουν αποκλειστικά στο ANT1+.


Λίγα λόγια για πρόγραμμα του ANT1+

Οι αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022 live και on demand, πάνω από 300 ώρες ειδικά διαμορφωμένου ποδοσφαιρικού περιεχομένου, θεματικό κανάλι FIFA World Cup, όπως και το υπόλοιπο περιεχόμενο του ΑΝΤ1+ είναι όλα προσβάσιμα για τους ενδιαφερόμενους με 3,33€ τον μήνα (ισχύει για 6μηνη συνδρομή συνολικού κόστους 19,99€ με εφάπαξ χρέωση), με εγγραφή στο www.antennaplus.gr. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.