Ο νέος James Bond ίσως είναι ηθοποιός της Marvel

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος ηθοποιός έχει ήδη περάσει από δοκιμαστικό.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 01 Δεκεμβρίου 2022

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Aaron Taylor-Johnson είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος ηθοποιός στην κούρσα για την επόμενη ενσάρκωση του James Bond στη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, όπως έγραψε η Sun, ο Άγγλος γόης έκανε ήδη υπό άκρα μυστικότητα ένα screen test, παρουσία των παραγωγών της επόμενης ταινίας της κατασκοπικής σάγκας, το οποίο έγινε σε στούντιο της Pinewood. Τα πάντα, σύμφωνα με την εφημερίδα, πήγαν κατ' ευχή, με την περιβόητη παραγωγό Barbara Broccoli να μένει ικανοποιημένη με την απόδοσή του, κάτι που τον κατατάσσει αυτόματα ανάμεσα στα φαβορί.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Taylor-Johnson

Ο Taylor-Johnson, να το θυμηθούμε αυτό, δεν είναι καινούργιο φρούτο στις ταινίες δράσης. Στο παρελθόν έχει παίξει στο Kick-Ass και το Kick-Ass 2, στους Εκδικητές: Η εποχή του Ultron, στο Godzilla και στο Tenet. Επίσης, έχει τεστάρει τις υποκριτικές του ικανότητες σε φιλμ όπως το Όλοι θέλουν λίγη αγάπη, όπου ενσάρκωσε τον John Lennon σε νεαρή ηλικία (και στο οποίο γνώρισε τη μελλοντική του σύζυγο, τη Sam Taylor-Johnson, που ήταν η σκηνοθέτιδά του).

Τον Οκτώβριο, δε, ο παραγωγός Michael G. Wilson αποκάλυψε ότι ψάχνουν για τον ρόλο του James Bond ηθοποιούς γύρω στα τριάντα κι αυτό διότι οι νεότεροι σε ηλικία δεν τους κάθονταν σεναριακά καλά: Ο Bond δεν είναι κανένα "μαθητούδι" αλλά ένας βετεράνος που διαθέτει κάποια εμπειρία και έχει επιζήσει από πολέμους.

Αυτό λειτουργεί υπέρ του Taylor-Johnson, αν και στην ίδια ερμηνευτική ηλικία βρίσκονται και τα άλλα hot ονόματα που ψιθυρίζονται μέχρι τώρα, αυτά του Henry Cavill και του Regé-Jean Page.

Επανεφευρίσκοντας τον Bond, τον James Bond

Σε κάθε περίπτωση, ο γαλανομάτης ηθοποιός θα μπορούσε όντως να είναι ο "κατάσκοπος της επόμενης γενιάς", μιας και η επόμενη ταινία του James Bond -για την οποία δεν έχει καν γραφτεί το σενάριο ακόμη- θα σημάνει την επανεφεύρεση του μακρόβιου κινηματογραφικού ήρωα.

Από: Esquire UK

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.