Ο Dwayne Johnson θέλει να γίνει James Bond

Τα αντικειμενικά κριτήρια της παραγωγής, τα πληροί, ωστόσο υπάρχουν επιμέρους δυσκολίες για να πάρει τον αγαπημένο ρόλο.

Ο Dwayne 'The Rock' Johnson δείχνει πιο ώριμος από ποτέ τελευταία και το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και εκείνος. Αναλαμβάνει όλο και σπουδαιότερους ρόλους και πλέον θέλει να παίξει έναν από τους μεγαλύτερους στην ιστορία της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Σε ένα βίντεο της σειράς του αμερικανικού Esquire, Explain This, ο The Rock έριξε το όνομά του στο ρινγκ για να υποδυθεί τον επόμενο James Bond.

Τι είπε ο Dwayne Johnson στο Esquire US

Το βίντεο ξεκινάει με τον Johnson να εξηγεί τη σχέση της οικογένειάς του με το μακροχρόνιο franchise των μυστικών πρακτόρων. "Ναι, ο παππούς μου ήταν ένας κακός στο You Only Live Twice με τον Sean Connery. Πολύ, πολύ γαμάτο", είπε, αναφερόμενος στον ηθοποιό Peter Maivia, ο οποίος έπαιξε έναν μικρό κακοποιό που πολέμησε τον Bond του Connery.

> Διάβασε ακόμη: 10 φορές που λατρέψαμε το στυλ του Roger Moore ως James Bond

Ο The Rock συνέχισε, παραδεχόμενος ότι είναι θαυμαστής της σειράς ταινιών - αλλά θέτει ψηλά τους στόχους του. "Θα ήθελα να ακολουθήσω τα βήματά του και να γίνω ο επόμενος Bond", είπε. "Δεν θέλω να γίνω κακός. Πρέπει να είμαι ο Bond".

Η πόρτα είναι σταθερά ανοιχτή, καθώς η 15ετής πορεία του Daniel Craig στον χαρακτήρα ολοκληρώθηκε πέρυσι με την κυκλοφορία του No Time To Die. Και όσοι βρίσκονται πίσω από το franchise δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους για το διάδοχό του πέρα από το φύλο του χαρακτήρα. Λένε ότι ο Bond πρέπει να είναι άντρας, αλλά δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο σε λευκούς. "Μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα, αλλά είναι άντρας", δήλωσε η παραγωγός Barbara Broccoli στο Variety.

Ένα σημείο στο οποίο ο The Rock μπορεί να δυσκολευτεί είναι η απαίτηση (ή μήπως απλά η προτίμηση;) να παραμείνει ο James Bond Βρετανός, κάτι που ο Dwayne Johnson σίγουρα δεν είναι.

"Σκέφτεστε ότι είναι από τη Βρετανία ή την Κοινοπολιτεία, αλλά η Βρετανία είναι ένα πολύ διαφορετικό μέρος", δήλωσε ο παραγωγός Michael G. Wilson, ο οποίος επίσης διευθύνει το franchise του Bond μαζί με την Broccoli. Δεν έχουμε ακούσει τον The Rock να δοκιμάζει μια βρετανική προφορά και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε σίγουροι αν θέλουμε να το κάνουμε.

Για εμάς πάντως, ο The Rock μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός αμερικανός πράκτορας σε κάποιο νολανικό θρίλερ, αλλά καλύτερα να δει τον επόμενο Bond από την πατρίδα του συνεχίζοντας την εξαντλητική γυμναστική του. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.