Michele Morrone, ένας θνητός θεός

Ο Ιταλός σταρ κοσμεί το ψηφιακό εξώφυλλο του Esquire και επιβεβαιώνει πως η φωτογένεια δεν είναι το (μοναδικό) δυνατό του σημείο.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 16 Δεκεμβρίου 2022

Ηθοποιός και τραγουδιστής. Αυτό δηλώνει ο Michele Morrone στο προφίλ του στο Instagram που από την κυκλοφορία του 365 Days στο Netflix και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και που κοσμεί το ψηφιακό εξώφυλλο του Esquire, έχει εκτοξευθεί στα σχεδόν 16 εκατ. ακολούθους. 

Michele Morrone, ένας θνητός θεός George Livieratos
Suit: Luigi Bianchi, Shirt: Xacus, Tie- belt- shoes: Dolce & Gabbana, Bag: Montblanc

Ως γνήσιο παιδί των ανεπιτήδευτων '90s -γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1990- o Morrone δε διατείνεται πως είναι κάτι άλλο από αυτό που ξέρει να κάνει. Γιατί αν μπορέσεις να ξεπεράσεις το πραγματικά εντυπωσιακό παρουσιαστικό του -που εύκολα μπορεί να κάνει άντρες και γυναίκες να αισθανθούν άβολα, για διαφορετικούς αλλά απόλυτα κατανοητούς λόγους- θα δεις έναν τύπο που παλεύει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, όπως κάθε άλλος καλλιτέχνης εκεί έξω.

Morrone George Livieratos
Pull: Tod's, Pants: Berwich

Σε ηλικία περίπου 12 ετών, είδε το Harry Potter και σκέφτηκε πως ο μόνος τρόπος για να κάνει ο ίδιος τα μαγικά του ήταν να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, ενώ αργότερα μέσω της μουσικής συνειδητοποίησε ότι ήταν το όχημα για να μπορέσει να εκφραστεί όπως είναι ο ίδιος στην πραγματικότητα. 

"Έχω πλήρη επίγνωση του πώς φαίνομαι και ότι σε πολλούς ανθρώπους αρέσει ο τρόπος που δείχνω, συμπεριφέρομαι και μιλάω- αλλά πίστεψέ με, όταν είμαι με τους παλαιότερους φίλους μου, απέχω πολύ από ένα σύμβολο του σεξ", είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια στο Esquire Middle East. Τότε, απολάμβανε την αναγνωρισιμότητα του 365 Days, παρόλα αυτά, είχε προηγηθεί το The Trial στο Netflix, μία ιταλική σειρά μυστηρίου 8 επεισοδίων, όπου υποδύθηκε τον Claudio Cavalleria.

"Όταν το Netflix αποφάσισε να διανείμει το 365 Days, ήξερα ότι θα ήταν καλή έκθεση για εμένα, αλλά δεν περίμενα όλα αυτά. Δεν περίμενα ότι το Forbes τότε θα την ανακήρυττε ως την ταινία με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix. [...] Πρέπει να καταλάβεις, τη νύχτα που η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix, πήγα για ύπνο και είχα 48k followers στο Instagram. Όταν ξύπνησα είχα 2,1 εκατομμύρια.

 

Morrone George Livieratos
Polo Shirt: Loro Piana, Denim: Diesel, Eyeglasses: Web Eyewear, Pen: Montblanc

Σοκαρίστηκα, οπότε βγήκα στο δρόμο για να πιω έναν καφέ κοντά στο μέρος που έμενα στη Ρώμη και είδα τους ανθρώπους να αρχίζουν να με κοιτάζουν. Έτσι μπήκα στο αυτοκίνητό μου και πήγα κάπου αλλού, αλλά συνέβαινε το ίδιο πράγμα, με ανθρώπους να με πλησιάζουν και να θέλουν να βγάλουν selfies. Τελικά αναγκάστηκα να πάω σπίτι και να κλειδώσω την πόρτα", είχε εκμυστηρευθεί στην ίδια συνέντευξη. 

Morrone George Livieratos
Pull: Tod's, Pants: Berwich, Shoes: Dolce & Gabbana

Η προσωπική ζωή

Έκτοτε, η καριέρα του όχι μόνο απογειώθηκε, αλλά ηχογράφησε και κάποια τραγούδια, τέσσερα εκ των οποίων συμπεριλαμβάνονται στο soundtrack του 365 Days. Παρότι Ιταλός στην καταγωγή, τα ερμηνεύει στα αγγλικά τα οποία έμαθε από την πρώτη του -και τελευταία όπως διευκρινίζει- σύζυγο. 

Morrone George Livieratos
Shirt & pants: Kenneth Cole

"Όταν γνωριστήκαμε δε μιλούσε καθόλου ιταλικά κι εγώ αγγλικά, οπότε ήθελα πραγματικά να μάθω για εκείνη. Στην αρχή το έπαιζα χαριτωμένος, δείχνοντας πράγματα που δεν ήξερα τις λέξεις και κάνοντάς την να γελάσει, αλλά μετά της ζήτησα να μου μιλάει μόνο στα αγγλικά. Κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεράσεις τον ρομαντισμό και να ασχοληθείς με το να τα μάθεις σωστά", είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο παρελθόν.

Για την ιστορία, ο Morrone συνάντησε τη λιβανέζα στυλίστρια Rouba Saadeh το 2013 και παντρεύτηκαν μέσα σε ένα χρόνο και στην πορεία απέκτησαν δύο γιους. Ο γάμος τους έληξε το 2018 και από τότε, ο Morrone ισχυρίζεται ότι είναι εργένης. Μάλιστα, με έναν από τους γιους του είχε κάνει διακοπές στη Ρόδο μερικά καλοκαίρια πριν.

Morrone George Livieratos
Shirt: Kenneth Cole

Για χάρη του Esquire πάντως, απαθανατίστηκε σε διάφορες στιγμές που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί και στην πραγματικότητα, χωρίς κάμερες τριγύρω. Στις λήψεις δεν είναι ορατά τα 19 για την ώρα τατουάζ του. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό που βασίζεται σε στίχο του Marilyn Manson: "Όλοι θα έρθουν στην κηδεία μου για να βεβαιωθούν ότι θα παραμείνω νεκρός". Ο Michele είναι ένας θνητός θεός. 


Credits

Talent: Michele Morrone @iammichelemorroneofficial
Photographer: George Livieratos @georgelivieratos
Fashion Stylist: Luigi Gaballo @luigigaballo
Art Director: Elena Borovitska @elenabora
Hair: Marzia Gaballo @marziag86
Makeup: Giulia Gaballo @giulia_beauty_specialist
Photo assistant: Silvia Carrino @silvia88__
PR: @brunnei_official
Retouching: Katerina Smirnitskaya
Talent’s rep: Federico Borlini @fedeborlini
Production: www.plusdesign.org
Videographer: Konstantinos Stragalinos @stragli

Clothing

Shirt: Dolce & Gabbana
Pull: Todʼs / Pants: Berwich / Shoes: Dolce & Gabbana
Pull 2: Todʼs

Special thanks to: Hava Zingboim @havazingboim
Special thanks to: Comune di Nardò (Le) - Italy Casa a Corte - Nardò (Le) - Italy

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

-

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης