Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον επόμενο Superman

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Henry Cavill στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC;

Esquire Team
Γράφει: Γιάννης Σπανός 10 Ιανουαρίου 2023

Λίγες ημέρες μετά την ξαφνική ανακοίνωση του Henry Cavill ότι δε θα συνεχίσει στον ρόλο του Superman, με απόφαση της... διοίκησης, το κινηματογραφικό σύμπαν της DC, βρίσκεται σε αναβρασμό. Ο Πρόεδρος της DC, James Gunn δέχεται σκληρή κριτική από τους φανς για την απόφασή του και κάθε επόμενη κίνηση πρέπει να είναι μετρημένη. Εμείς βάζουμε τα πράγματα κάτω και την ώρα που ο κόσμος μιλά για τον πρώτο μαύρο Superman, ψάχνουμε τις κατάλληλες λύσεις. Ιδού οι πρώτοι υποψήφιοι για τον αγαπημένο ρόλο.

Michael B Jordan

Ναι, προφανώς κάθε σκηνοθέτης θα ήθελε πολύ να βάλει τον Micky B στο mega-franchise του. Είναι σπουδαίος. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που τον κάνουν να αισθάνεται πιο πιθανό πρωταγωνιστή από τους περισσότερους μεγάλους αστέρες που θα μπορούσες να ρίξεις στην κενή θέση του Σούπερμαν. Πρώτον, το γεγονός ότι έχει φύγει από τη σκηνή της Marvel προς το παρόν. Δεύτερον, υπάρχει εκείνο το πρότζεκτ του Superman που ανακοινώθηκε πέρυσι και για το οποίο λέγεται ότι ο Jordan συμμετείχε στην ανάπτυξη. 

Oscar Isaac

Αφού διαβεβαίωσε ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα για άλλη μια φορά στο Moon Knight της Marvel, υπήρχε κάτι που ξεχώρισε στα promo του πρώην Poe Dameron. "Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά αυτό που κάνει τον Superman ενδιαφέροντα είναι ο Κλαρκ Κεντ, καταλαβαίνετε;" είπε, o Oscar Isaac αναλογιζόμενος τη διαφορά μεταξύ του Marc Spector και του Steven Grant στο Moon Knight. "Ο Superman χωρίς τον Κλαρκ Κεντ είναι απλά κάπως εντάξει, ό,τι να 'ναι. Αλλά είναι αυτή η διχοτόμηση μεταξύ των δύο πραγμάτων, που νομίζω ότι είναι αυτό που μιλάει τόσο πολύ στους ανθρώπους".

Έχει σοβαρές υποκριτικές ικανότητες και ένα εγγενώς ευγενικό βλέμμα. Το αν μπορεί να ασχοληθεί με άλλο ένα τεράστιο franchise, αφού σταδιακά απομακρύνθηκε από την πρώτη γραμμή της σειράς επανεκκίνησης του Star Wars όσο προχωρούσαν οι ταινίες, αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα.

Nicholas Hoult

Αφού απέδειξε την αξία του στα Mad Max: Fury Road, The Favourite και The Great, υπάρχει μια ελαφρώς "και τώρα τι γίνεται;" ατμόσφαιρα στην καριέρα του Nicholas Hoult. Μπορεί να συνεχίσει να κάνει ενδιαφέροντες δεύτερους ρόλους σε ενδιαφέρουσες ταινίες με ενδιαφέροντες ηθοποιούς, όπως στο The Menu και στο The True History of the Kelly Gang. Σίγουρα μπορεί. Αλλά στα 33 του, είναι στην κατάλληλη ηλικία για να ετοιμάσει κάτι... σεισμικό. 

David Corenswet

Το διαδίκτυο στο σύνολό του θα ήθελε οπωσδήποτε ο David Corenswet, που έφυγε από το The Politician and Hollywood καθώς και από το εξαιρετικό Pearl, να είναι ο Superman. Και η αλήθεια είναι ότι από μόνος του έχει βάλει τη φωτιά. "Είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία μου να παίξω τον Superman. Θα ήθελα πολύ να δω κάποιον να κάνει μια αισιόδοξη, throwback του. Λατρεύω τη σκοτεινή και ζοφερή εκδοχή του Henry Cavill, αλλά θα ήθελα πολύ να δω τον επόμενο να είναι πολύ φωτεινός και αισιόδοξος". Είναι μόλις 29 ετών, οπότε είναι μια καλή ηλικία για να περάσει τα πράγματα σε μια νέα εποχή και ναι, είναι όσο φωτεινός θα ήθελε. 

Jacob Elordi

Οι οπαδοί του Euphoria περιμένουν με ανυπομονησία τον άνθρωπό τους να γίνει εκείνος που θα πάει τον Superman μπροστά. Είναι ένας καλός ηθοποιός, με απαλά μάτια και μια άνετη αυθεντία που διαψεύδει το γεγονός ότι είναι μόλις 25 ετών. Μπορείς να τον φανταστείς πολύ ήρεμα να εξηγεί ότι είναι εδώ για να προστατεύσει τη Γη μετά την έκρηξη του πλανήτη του που δυστυχώς εξερράγη. Είναι επίσης πολύ, πολύ, πολύ ψηλός, πράγμα που βοηθάει όταν πρέπει να κάνει τις τρέλες του. Ο ίδιος δεν έχει πει τίποτα για να ενθαρρύνει ή να αποθαρρύνει τη συζήτηση για τον Superman ακόμα. Θα ήταν όμως μια έξυπνη κίνηση για την DC. Ο Gunn και η παρέα του θέλουν να επιστρέψουν σε "ένα παλαιότερο μέρος της ζωής του Superman", επομένως ένας πολύ νεαρός Superman θα είχε απόλυτο νόημα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Elordi (@jacobelordi)

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.