Πρώτη ματιά στο κινηματογραφικό Back to Black της Amy Winehouse

Η ηθοποιός Marisa Abela έχει αναλάβει να υποδυθεί τη θρυλική τραγουδίστρια.

Γράφει: Esquire Editors 15 Ιανουαρίου 2023

Μία από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, η Amy Winehouse, έφυγε τραγικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 27 ετών το 2011. Τη ζωή της, από τα πρώτα της χρόνια στο βόρειο Λονδίνο μέχρι την ανάδειξή της σε διεθνή superstar της jazz μουσικής μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της Back to Black το 2006 και τις εξαρτήσεις της από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που τελικά οδήγησαν στον θάνατό της, αναλαμβάνει να αναβιώσει η ταινία με τον τίτλο "Back to Black", που ξεκινάει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα όπως ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής Studio Canal, η οποία μοιράστηκε και μία πρώτη φωτογραφία της πρωταγωνίστριας Marisa Abela στον ρόλο της Amy Winehouse. 

H πρώτη φωτογραφία

Στη φωτογραφία, η Abela εμφανίζεται μεταμορφωμένη σε Winehouse με το χαρακτηριστικό beehive χτένισμα, το έντονο eyeliner στα μάτια και τα τατουάζ της τραγουδίστριας. 

Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.