Το Scream VI, το Inside και ό,τι νέο έρχεται στο σινεμά

Η επιστροφή του Ghostface, ο Willem Dafoe σε αγώνα επιβίωσης και δύο βραβευμένα φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Γράφει: Esquire Editors 05 Μαρτίου 2023

Η επιστροφή του Ghostface, ο Willem Dafoe σε αγώνα επιβίωσης και δύο βραβευμένα φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων. Ας δούμε παρακάτω τις ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 9 Μαρτίου.

Scream VI

Ο μασκοφόρος δολοφόνος Ghostface ξαναβγαίνει παγανιά. Η εμπορική επιτυχία του reboot όσο και σίκουελ του 2022, "Scream", κατάφερε εκτός από ευρεία απήχηση να επαναφέρει στην επικαιρότητα το horror franchise που σκαρφίστηκε ο αείμνηστος Wes Craven. Έτσι, πολύ σύντομα αποκαλύπτονται νέες ανατριχίλες στο έκτο κεφάλαιο της σειράς ταινιών, στην οποία οι επιζώντες της δολοφονικής μανίας του Ghostface έχουν εγκαταλείψει την πόλη του Γουέστμπορο και πια βρίσκονται στη Νέα Υόρκη. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ξανά το δίδυμο Matt Bettinelli-Olpin & Tyler Gillett, ενώ μπροστά από την κάμερα επιστρέφουν οι Jenna Ortega ("Wednesday") και Courteney Cox, με τη γνώριμη από το 4ο "Scream" Πατρίσια Πανετιέρ να επανέρχεται στο franchise.

Inside

Κλειστοφοβικό θρίλερ του Βασίλη Κατσούπη με πρωταγωνιστή τον τέσσερις φορές υποψήφιο για Όσκαρ Willem Dafoe. Ο σπουδαίος ηθοποιός βρίσκεται στο ρόλο ενός διαρρήκτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας ληστείας πολύτιμων έργων τέχνης που στραβώνει, βρίσκει τον εαυτό του ξαφνικά εγκλωβισμένο σε ένα πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο νεοϋορκέζικο ρετιρέ. Έτσι από το πουθενά θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει, αλλά και να προστατέψει την πνευματική διαύγειά του.

Η συνέχεια στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.