Η ζωή του Keanu Reeves μοιάζει βγαλμένη από ταινία

Εμπόδια, διασημότητα, έρωτας, απώλειες, πόνος, ελπίδα. Το σενάριο ζωής του Keanu Reeves τα έχει όλα.

Γράφει: Esquire Editors 24 Μαρτίου 2023

Keanu Reeves δεν συνηθίζει να μιλάει για όλα όσα τού έχουν συμβεί στην ζωή του- και πιστέψτε μας- δεν είναι λίγα. Ίσως ακριβώς λόγω της προσωπικής του ζωής έχει αναπτύξει την ενσυναίσθηση του και μάλιστα την έχει αποδείξει έμπρακτα δεκάδες φορές και αθόρυβα, μέχρι οι ίδιοι οι ευεργεντηθέντες να αποκαλύψουν το καλό που έκανε στη ζωή τους.

Ταπεινός, προσιτός και γλυκός είναι ο σταρ που θα πάει στην κουζίνα ενός εστιατορίου για να ευχαριστήσει τους σεφ για το φαγητό, θα σταματήσει να μιλήσει μ' ένα παιδί στο αεροδρόμιο ακόμα και αν εκείνο του κάνει ανάκριση, θα κυκλοφορήσει με το μετρό στη ΝΥ. Και βέβαια θα ανοίξει όχι μόνο το πορτοφόλι του, αλλά και την καρδιά του όταν κάποιος έχει ανάγκη.

Ποιος είναι όμως;

Ο Keanu γεννήθηκε στη Βηρυττό στις 2 Σεπτεμβρίου του 1964 και έχει ρίζες από την Αγγλία και τη Χαβάη. Πολύ πριν γίνει πόστερ στα δωμάτια των εφήβων, ο Keanu έζησε πολύ δύσκολα. Ο πατέρας του, Samuel Reeves, πέρασε καιρό στις φυλακές λόγω διακίνησης κοκαϊνης, πριν εγκαταλείψει την οικογένειά του οριστικά όταν ο Keanu ήταν μόλις τριών ετών.

Η μαμά του Patricia απέμεινε μόνη να μεγαλώσει τον Keanu και την αδερφή του Kim. Μολονότι ήταν σχεδιάστρια ρούχων είχε δουλέψει και ως στρίπερ για να τα βγάλει πέρα με τα οικογενειακά έξοδα. Τελικά η οικογένεια μετακόμισε στον Καναδά και η μαμά του ξαναπαντρεύτηκε 3 φορές- που σημαίνει πως ο Keanu είχε τρεις πατριούς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος δυσκολευόταν στο σχολείο έχοντας δυσλεξία ενώ αντιδρούσε πολύ σε κάθε μορφή εξουσίας, έτσι παράτησε το σχολείο και δεν τελείωσε ποτέ το λύκειο. Αλλά οι δοκιμασίες του είχαν μόλις αρχίσει.


Όταν ήρθε στη ζωή του η υποκριτική

Ο Keanu ήθελε πάντοτε να γίνει ηθοποιός. Ενώ ένα ακόμη πάθος στη ζωή του ήταν το χόκεϊ. Θα μπορούσαμε να μην τον είχαμε γνωρίσει ποτέ αν είχε ακολουθήσει εκείνο το μονοπάτι. Όμως ένας τραυματισμός στο γόνατο του ανέκοψε την αθλητική του πορεία.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος