Μία αποκλειστική ματιά στον 'Ἁρρηκτο Δεσμό' του Guy Ritchie

Μετά από το φαντασμαγορικό Operation Fortune: Ruse de Guerre, στο Esquire βλέπεις ένα μίνι βίντεο-απόσπασμα από τη νέα ταινία του βρετανού σκηνοθέτη για να ξέρεις από πριν τι σε περιμένει στη μεγάλη οθόνη.

Ο Guy Ritchie φαίνεται ότι περνάει περίοδο σημαντικής έμπνευσης και λίγους μήνες μετά από την κυκλοφορία του Operation Fortune: Ruse de guerre με τον Jason Statham επέστρεψε στις αίθουσες για τον "Άρρηκτο Δεσμό". Ο δημιουργός του RocknRolla αυτήν την φορά συνεργάζεται με τον Jake Gyllenhaal, τον οποίο μετατρέπει σε λοχία του πολέμου στο Αφγανιστάν και φτιάχνει μια μοναδική ιστορία πολέμου και ανθρώπινης σχέσης. Η ταινία προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους και σήμερα στο Esquire βλέπεις αποκλειστικά ένα μίνι βίντεο-απόσπασμά της.

Μία αποκλειστική ματιά στον 'Ἁρρηκτο Δεσμό' του Guy Ritchie

Η πλοκή

Στην τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν, ο Λοχίας Τζον Κίνλι (Jake Gyllenhaal) συνεργάζεται με έναν τοπικό διερμηνέα, τον Αχμέντ (Dar Salim). Μετά από μια επίθεση με μοναδικούς επιζώντες τους δύο άντρες, ο Αχμέντ θα μεταφέρει τον τραυματισμένο Τζον σε ένα ασφαλές μέρος, χιλιόμετρα μακριά. Όταν ο Τζον γυρίσει στην Αμερική και μάθει πως ο Αχμέντ βρίσκεται σε κίνδυνο, αποφασίζει να επιστρέψει πίσω για να βοηθήσει τον φίλο του, ξεπληρώνοντας το χρέος του προτού να είναι αργά.

Η ταινία στο μεταξύ, γράφει ήδη τα πρώτα της κινηματογραφικά χιλιόμετρα έχοντας ταξιδέψει από την πρεμιέρα του Λος Άντζελες σε όλον τον υπόλοιπο πλανήτη, και φυσικά την Ελλάδα. Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Esquire, βλέπεις τον Jake Gyllenhaal εκτός πολεμικού πεδίου, να κάνει μία μίνι εξομολόγηση.

Να πέσει το βίντεο:

Θυμήσου και το trailer της ταινίας:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.