Στο trailer του Dune 2 o Timothée Chalamet ‘ιππεύει’ ένα σκουλήκι της άμμου

Οι πρώτες εικόνες από το πολυαναμενόμενο sequel είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Άμμος, μεταλλικές πανοπλίες και μαντήλια που κρύβουν τα πάντα εκτός από τα μάτια, ενώ σέρνονται σε όλη την έρημο. Το trailer του δεύτερου μέρους του Dune είναι εδώ και έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για την ταινία.

Το Dune 2 του Denis Villeneuve, διαδραματίζεται και πάλι στον πανέμορφο, αλλά γεμάτο κινδύνους, πλανήτη Arrakis. Συνεχίζουμε ακριβώς από εκεί που σταμάτησε η πρώτη ταινία, με τον Paul Atreides (Timothée Chalamet) και τη μητέρα του Jessica (Rebecca Ferguson) να αφομοιώνονται στη φυλή των Fremen με επικεφαλής τον Stilgar (Javier Bardem). Εκεί, ο Paul ερωτεύεται την Chani (Zendaya) και ορκίζεται να βοηθήσει στην απελευθέρωση του Arrakis από τους καταπιεστές του, μετατρέποντάς τον παράλληλα σε έναν υδάτινο παράδεισο.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Timothée Chalamet θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και αντιδράσεις, ειδικά από τους νέους χαρακτήρες που παρουσιάζονται στο trailer. Ο βαρόνος Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård) και ο ανιψιός του Rabban (Dave Bautista) έχουν ήδη καθιερωθεί ως βάναυσοι εχθροί. Ωστόσο, εμφανίζεται μια νέα απειλή: Ο νεότερος ανιψιός του βαρόνου Feyd-Rautha (Austin Butler), ο οποίος έχει βαλθεί να εξοντώσει τον Paul.

Σε άλλο σημείο του trailer, κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της η ηθοποιός Florence Pugh, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Irulan, την κόρη του παντοδύναμου αυτοκράτορα Padishah (Christopher Walken). Η Irulan υποψιάζεται ότι ο Paul μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός. 

Φυσικά, το highlight του trailer είναι το σημείο που ο Timothée Chalamet 'ιππεύει' ένα από τα γιγαντιαία σκουλήκια που κρύβονται στην έρημο και στην πρώτη ταινία του είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη. Αν δε σε έπεισε και αυτό να δεις το Dune 2, τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Να πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος