Τα πρώτα Fast & Furious επιστρέφουν στον κινηματογράφο

Στο πλαίσιο των "Epic Movie Nights" τα Village Cinemas παρουσιάζουν ξανά τα αρχικά κεφάλαια του δεκαεξαβάλβιδου franchise.

Μετά την αποστομωτική επιτυχία των προβολών της τριλογίας του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", με τις ταινίες να παίζουν σε γεμάτες αίθουσες και μονάχα "Η Επιστροφή του Βασιλιά" να ξεπερνά τα 12.000 εισιτήρια, λογικό και επόμενο είναι τα Village Cinemas να συνεχίσουν την ενέργεια των "Epic Movie Nights". Σειρά έχει το δημοφιλές "Fast & Furious".

Ένα από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά franchise όλων των εποχών, με αθροιστικά κέρδη που αγγίζουν τα 6,5 δισ. δολάρια, το οποίο ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ποπ κουλτούρα. Και όλα αυτά, χάρη στις περιπέτειες που συχνά ξεπερνούν τη φαντασία και οι οποίες περιστρέφονται γύρω από μια συμμορία οδηγών αυτοκινήτων υψηλής ταχήτητας, η οποία προσπαθεί να διατηρήσει μια ισορροπία ανάμεσα στην παρανομία και τη νομιμότητα. Το αφιέρωμα των "Epic Movie Nights" δε θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερο χρονικό σημείο, καθώς στις 18/5 κυκλοφορεί το "Fast X", το πρώτο μέρος του φινάλε του franchise.

Ακολουθεί το πρόγραμμα προβολών:

  • 4-10/5: Οι Μαχητές των Δρόμων (Ρομπ Κόεν, 2001)
  • 4-10/5: Οι Μαχητές των Δρόμων 2 (Τζον Σίνγκλετον, 2003)
  • 11-16/5: Μαχητές των Δρόμων: Tokyo Drift (Τζάστιν Λιν, 2006)

Από: athinorama.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τη ζωή του βιβλίο

Η αυτοβιογραφία του με τίτλο "Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια" μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling είναι γεννημένος κασκαντέρ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) στη μεγάλη οθόνη, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού για την ταινία, τη συνεργασία του με τον David Leitch και φυσικά, τις πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος