Νέο trailer για το πολυσυζητημένο Oppenheimer

Το Oppenheimer του Christopher Nolan είναι η ταινία που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι.

Από τον τίτλο Oppenheimer, καταλαβαίνεις πως η ταινία σχετίζεται με τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τη δημιουργία της ατομικής βόμβας, από το νέο trailer θέλεις να κλείσεις θέση από τώρα στο σινεμά για να τη δεις. Ο Christopher Nolan φαίνεται πως έκανε για μία ακόμηφορά το "θαύμα" του, δίνοντας μία συναρπαστική μορφή σε ένα ιστορικό γεγονός που άλλαξε την πορεία της ανθρωπότητας.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του J. Robert Oppenheimer, επιστήμονα που δημιούργησε την ατομική βόμβα, καθώς και τη μυστική επιχείρηση που διευκόλυνε αυτές τις επιστημονικές εξελίξεις που ακολούθησαν. Όσο για την τοποθεσία, η ιστορία διαδραματίζεται, κυρίως, στο εργαστήριο Los Alamos και στην ειδικά κατασκευασμένη κοινότητα που υποστήριζε το έργο του αμερικανικού στρατού και των επιστημόνων. Εκεί, όλοι μαζί δίνουν μάχη με το χρόνο, προκειμένου να βάλουν ένα τέλος στον πόλεμο, όμως δε θα είναι εύκολο.

Ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακό από το story, να είναι το cast που συμμετέχει στην ταινία Oppenheimer. Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr και Florence Pugh χαρίζουν μοναδικές ερμηνείες, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Christopher Nolan.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στα τέλη Ιουλίου.

Να πέσει το νέο trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης