To 'Στα Άκρα', τα 'Μπάσταρδα' και ό,τι νέο έρχεται στα σινεμά

Μεταξύ άλλων, το νέο live action της Disney και ένα τολμηρό ελληνικό ντεμπούτο προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Το νέο live action της Disney και ένα τολμηρό ελληνικό ντεμπούτο συμπληρώνουν τη λίστα με τις νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους.

Στα Άκρα

Πενέλοπε Κρουζ και Λουίς Τοσάρ σε βραβευμένο θρίλερ. Κατά τη διάρκεια ενός 24ώρου, τρεις διαπλεκόμενοι χαρακτήρες παλεύουν να κρατήσουν τη ζωή τους σε ισορροπία και να μην καταρρεύσουν, την ώρα που συνεχώς νέα εμπόδια εμφανίζονται μπροστά τους.

Μπάσταρδα

Τα ηδονικά "Μπάσταρδα", το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του ανθρώπου-πολυεργαλείο Νίκου Πάστρα, το οποίο έκανε πρεμιέρα με sold out προβολές στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ξεσηκώνοντας έντονες συζητήσεις, αποτελεί ένα από τα ελληνικά στοιχήματα της σεζόν. Αναπόφευκτο, αν σκεφτούμε πως η ταινία αφορά τις σεξουαλικές και μη κραιπάλες μιας παρέας νεαρών ενηλίκων, οι οποίοι περνούν τις μέρες τους σε ένα απομονωμένο σπίτι που θυμίζει κοινόβιο.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.