Η νέα ταινία του Pedro Pascal θα σε κάνει να ανατριχιάσεις

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις τελευταία, ο δημοφιλής ηθοποιός είναι από κάτω.

Ίσως και να μην υπάρχει μέρα το τελευταίο διάστημα που να μη βλέπουμε κάποια είδηση, σχετικά με τον Pedro Pascal. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο Met Gala φορώντας κόκκινο κοστούμι-βερμούδα, μας εκπλήσσει για μία ακόμη φορά με το νέο του project.

Όχι, δε μιλάμε για το σίκουελ του Μονομάχου στο οποίο ακούγεται έντονα πως θα συμμετάσχει μαζί με τον Paul Mescal, αλλά σε μία ταινία τρόμου που -με μία λέξη- χαρακτηρίζεται "ανατριχιαστική".

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter, ο χιλιανός ηθοποιός θα συμμετάσχει στην ταινία Weapons σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Zach Cregger μαζί με την ομάδα του από το Barbarian. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω ταινία τρόμου τα πήγε εξαιρετικά στο Disney+ αφού συμμετείχε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sitges.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Weapons πουλήθηκε στη New Line έναντι 38 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων ο Cregger έλαβε παραπάνω από 5 εκατομμύρια, συν άλλα 5 εκατομμύρια για την εξαιρετική δουλειά του ως σεναριογράφος και παραγωγός, καθιστώντας τον έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της βιομηχανίας.

   

Η είδηση της συμμετοχής του Pedro Pascal στην ταινία επιβεβαιώθηκε μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram και εμείς ανυπομονούμε να τον θαυμάσουμε και σε αυτόν τον ρόλο του.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.