Το Scream 7 προσεχώς στους κινηματογράφους δια χειρός Christopher Landon

O Ghostface επιστρέφει για νέα θηράματα στην έβδομη συνέχεια των ταινιών τρόμου Scream.

Γράφει: Esquire Editors 03 Αυγούστου 2023

Όταν η πρώτη ταινία Scream έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 1996, κανείς δεν φανταζόταν ότι ο μύθος του Ghostface του Kevin Williamson θα συνεχίσει να σκορπά τον τρόμο για...έβδομη φορά.

Έτσι, σύμφωνα με πηγές στο The Hollywood Reporter, όπως μεταδίδει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μία ακόμη νέα ταινία είναι στα σκαριά από την Spyglass.

Ο Christopher Landon θα υπογράψει την σκηνοθεσία παίρνοντας την σκυτάλη από τους Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, γνωστούς και ως Radio Silence οι οποίοι αποχώρησαν εν μέρει, για να επικεντρωθούν σε μία νέα ταινία τρόμου της Universal Pictures που έχει παγώσει προς το παρόν λόγω της απεργίας των ηθοποιών. Ωστόσο, μαζί με τον Chad Villella) θα είναι στο Scream 7 ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

To franchise Scream έχει γράψει τη δική του ιστορία στις slasher ταινίες τρόμου από τη στιγμή που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1996. Έχουν κυκλοφορήσει συνολικά έξι ταινίες, με τον μοναδικό Wes Craven (A Nightmare on Elm Street, The Hills Have Eyes) να σκηνοθετεί τις τέσσερις πρώτες και το άστρο της πρωταγωνίστριας Neve Campbell να λάμπει.

O Wes Craven έφυγε από τη ζωή το 2015, με τους Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett να σηκώνουν το βάρος του σπουδαίου σκηνοθέτη ταινιών τρόμου και να σκηνοθετούν τις δύο πιο πρόσφατες ταινίες (‘Scream’ του 2022 και ‘Scream VI’ του 2023), κάνοντας εξαιρετική δουλειά με σεβασμό στο μύθο του Scream και ανανεώνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου για το συγκεκριμένο franchise.


Για την έβδομη συνέχεια των ταινιών Scream που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Christopher Landon (Paranormal Activity, Freaky), μία ιδανική περίπτωση σκηνοθέτη ταινιών τρόμου. Μαζί με την τηλεοπτική Wednesday, Jenna Ortega, που πρωταγωνίστησε και στα δύο προηγούμενα Scream, το franchise ανανεώνεται με νέα πρόσωπα και νέους στόχους για τον δολοφόνο με τη μάσκα φάντασμα και μπέρτα, γνωστό ως Ghostface.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης