Είναι το Rebel Moon του Zack Snyder η πιο 'ενήλικη' εκδοχή του Star Wars;

Όσα πρέπει να ξέρεις πριν την πρεμιέρα του στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το Rebel Moon - Part 1: Daughter of Fire, την κοσμική περιπέτεια του Zack Snyder που φτάνει στην πλατφόρμα στις 22 Δεκεμβρίου. H φιλόδοξη αυτή ταινία ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική του Netflix για τη δημιουργία εσωτερικών franchise που μαγνητίζουν το κοινό και προσελκύουν περισσότερους συνδρομητές. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, έχουν επιστρατεύσει τον σκηνοθέτη των ταινιών Man of Steel, Justice League και Army of the Dead, με την τελευταία επίσης να διανέμεται από το Netflix.

Η επανάσταση στο φεγγάρι

Το Rebel Moon ξετυλίγει μια ιστορία διαστρικών πολέμων, διεφθαρμένων γαλαξιακών αυτοκρατοριών και επαναστάσεων με μια πρωταγωνίστρια που αναζητά τη λύτρωση για το ένοχο παρελθόν της.

Η συνέχεια, Rebel Moon - Part 2: The Scar Maker, αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 19 Απριλίου. Η επιτυχία θα μπορούσε ενδεχομένως να ανοίξει το δρόμο για spin-offs και συνέχειες, επεκτείνοντας το σύμπαν του Rebel Moon.

Από ταινία σε σειρά, σε βιντεοπαιχνίδι και πάλι σε ταινία

Το ταξίδι ανάπτυξης του Rebel Moon αποκαλύπτει την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα του έργου. Αντλώντας έμπνευση από το Star Wars, τον Akira Kurosawa και τα περιοδικά Heavy Metal, ο Snyder παρουσίασε αρχικά την ιδέα στη Lucasfilm ως ένα πιο ώριμο Star Wars μετά την εξαγορά από την Disney το 2012. Το Rebel Moon μεταμορφώθηκε από ένα προτεινόμενο βιντεοπαιχνίδι της Warner Bros. σε τηλεοπτική σειρά, προτού τελικά επιστρέψει στις ρίζες του ως ταινία, που αγκαλιάστηκε από το Netflix για διανομή.

Το Netflix το χαρακτηρίζει πλέον ως "sci-fi saga", δημιουργώντας προσμονή, ειδικά από εκείνους που είναι πρόθυμοι να ασκήσουν κριτική στον Snyder, έναν σκηνοθέτη που, ως γνωστόν, διχάζει με τα έργα του. Το 1ο μέρος διαθέτει εξαιρετικό καστ, όπως οι Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae και Ray Fisher, μαζί με τον Charlie Hunnam και τον Anthony Hopkins ως φωνή του "Jimmy". Ετοιμάσου για μια διαγαλαξιακή περιπέτεια που υπόσχεται να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στο τοπίο της επιστημονικής φαντασίας.

Να πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης