Η πιο πρόσφατη ηχηρή αποχώρηση από τη Marvel μας στενοχώρησε

Μετά από 14 χρόνια, μάλλον ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετήσουμε.

Φίλοι της Marvel, έχουμε άσχημα νέα: Ίσως ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στον Loki. Μετά από 14 χρόνια, επτά ταινίες και μία τηλεοπτική σειρά στο MCU, φαίνεται ότι η ιστορία του Θεού της Αταξίας έφτασε στο τέλος της. Αυτό τουλάχιστον είπε, ο ίδιος ο Tom Hiddleston -ο οποίος υποδύεται τον Loki από το Thor του 2011- σε συνέντευξή του στον Jimmy Fallon. "Όλα κάνουν τον κύκλο τους", είπε. "Είναι το κλείσιμο της πρώτης και της δεύτερης σεζόν, αλλά και το κλείσιμο έξι ταινιών, 12 επεισοδίων και 14 χρόνων της ζωής μου. 14 χρόνια. Ήμουν 29 ετών όταν μου έδωσαν τον ρόλο, είμαι 42 ετών τώρα. Ήταν ένα ολόκληρο ταξίδι".

Ο Hiddleston είναι ένας από τους μακροβιότερους ηθοποιούς στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Με πάνω από μια δεκαετία εμφανίσεων, πλέον είναι έτοιμος να "αποσύρει" τον χαρακτήρα μια για πάντα, όπως φαίνεται.

Ένας ολοκληρωμένος ήρωας

Αξίζει στο μεταξύ, να σημειωθεί ότι όταν πρωτοπαρουσιάστηκε ο Loki, ήταν ένας από τους super-villains του Marvel Cinematic Universe. Με την πάροδο των χρόνων, έγινε ένας ολοκληρωμένος ήρωας.

Σύμφωνα με τον Hiddleston, το φινάλε της δεύτερης σεζόν του Loki εξερευνά την εξέλιξη του χαρακτήρα του. "Στο φινάλε, υπάρχουν απόηχοι από κάθε εκδοχή του Loki που έχω υποδυθεί", δήλωσε. "Νομίζω ότι όλοι αναρωτιόμαστε αν είμαστε υπεύθυνοι για τη δική μας ιστορία. Μπορεί μια λεοπάρδαλη να αλλάξει τη γούνα της; Έχουμε καθόλου ελεύθερη βούληση; Και ασκώντας την ελεύθερη βούλησή σου, κάνεις επιλογές στη ζωή σου... κάθε επιλογή που κάνεις προσθέτει στην εικόνα της ζωής σου. Και αυτές οι επιλογές σας συμβάλλουν στον σκοπό σας; Και νομίζω ότι όλοι μας, ως άνθρωποι, θέλουμε ευτυχισμένες ζωές, αλλά θέλουμε επίσης ζωές με σκοπό. Και αυτό είναι πραγματικά αυτό για το οποίο μιλάει η σειρά".

Αν και λυπούμαστε που ο Loki έφτασε στο τέλος του, είναι ένα ταιριαστό φινάλε για έναν από τους πιο περίπλοκους χαρακτήρες του MCU.

*Η δεύτερη σεζόν του Loki είναι διαθέσιμη στο Disney+.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης