O Jonathan Majors ένοχος για κακοποίηση, η Marvel τον απολύει

Ο ηθοποιός δε θα συμμετάσχει στις επόμενες ταινίες της εταιρείας.

Ο Jonathan Majors, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Kang the Conqueror στις ταινίες της Marvel, κρίθηκε ένοχος για επίθεση εναντίον της Grace Jabbari, μιας βρετανίδας χορογράφου. Τα γεγονότα συνέβησαν στις 25 Μαρτίου του περασμένου έτους, όταν οι δύο τους διαπληκτίστηκαν.

Ο Majors προκάλεσε στην Jabbari κάταγμα στο δάχτυλο, μώλωπες, ένα κόψιμο πίσω από το αυτί της και πόνο, που η ίδια περιέγραψε ως "βασανιστικό". Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους, ενώ η Marvel γνωστοποίησε μέσω εκπροσώπου της ότι δε θα πάρει μέρος πλέον στις ταινίες του στούντιο, στις οποίες υποτίθεται ότι θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο ως ο "βασικός κακός" της υπόθεσης.

Τι συνέβη ακριβώς

Το έγκλημα συνέβη στη Νέα Υόρκη, όταν η Jabbari, η οποία βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον Majors, διάβασε ένα μήνυμα στο τηλέφωνο του τελευταίου που έγραφε: "Μακάρι να μπορούσα να σε φιλήσω αυτήν τη στιγμή". Στη συνέχεια, η Jabbari άρπαξε το τηλέφωνο του Majors, ο οποίος προσπάθησε να το πάρει πίσω, στρίβοντας το χέρι της πίσω από την πλάτη της και χτυπώντας τη στο κεφάλι.

Για τους δικαστές, η επίθεση αντιπροσώπευε το αποκορύφωμα των προσπαθειών του Majors να "ασκήσει έλεγχο" σωματικά και συναισθηματικά στην πρώην φίλη του. "Είμαι ένα τέρας. Ένας φρικτός άνθρωπος. Δεν είμαι ικανός για αγάπη", είναι ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο ηθοποιός το 2022 απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος