Η νέα ταινία του Jason Momoa δεν έχει καμία σχέση με το Aquaman

Στην ταινία Buddy Cop θα πρωταγωνιστήσει μαζί του ο Dave Bautista.

Αναλογίσου για πέντε δευτερόλεπτα το εξής: ποιοι είναι οι δύο πρώτοι άνδρες ηθοποιοί που πιστεύεις ότι θα έπρεπε να πρωταγωνιστήσουν μαζί σε μια ταινία με τίτλο Buddy Cop; Σου ήρθαν στο μυαλό ο Jason Momoa και ο Dave Bautista; Μα, ποιος θα μπορούσε να σκεφθεί πιο ιδανικό δίδυμο; Ε ναι, λοιπόν, μιλάμε για ιδανικό casting και, σύμφωνα με τον Momoa, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα.

Ο πρωταγωνιστής του Aquaman and the Lost Kingdom προανήγγειλε το project στο αμερικανικό Esquire, καθώς μοιράστηκε επίσης μερικές αναμνήσεις από τη δουλειά του στα πλατό του Game of Thrones και του Baywatch: Hawaii.

Από την ιδέα στην υλοιποίηση

"Ο Dave εξέφρασε την επιθυμία", δήλωσε ο Momoa για την επερχόμενη ταινία. "Του έριξα μια ιδέα και αυτός μπήκε στο Instagram και τηλεφώνησε στον David Leitch". Ο Leitch σκηνοθέτησε το Deadpool 2 και το Bullet Train. "Το τηλέφωνο χτυπάει ασταμάτητα", συνέχισε ο Momoa.

"Κάνουμε οντισιόν για σεναριογράφους. Ο Jonathan Tropper από το See μάς πρότεινε μια καταπληκτική ιστορία που συνέχιζε τη δική μας ιδέα και θα το κάνουμε αμέσως μετά το Minecraft, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Εγώ και ο Dave περνάμε πολύ καλά μαζί. Είναι ένας υπέροχος ηθοποιός. Είμαστε και οι δύο πολύ μεγαλόσωμοι τύποι, αλλά πολύ ευαίσθητοι μεγαλόσωμοι τύποι. Έτσι, νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό και πολύ χαζό", είπε ο ηθοποιός.

Περί Game of Thrones

Ο Momoa μίλησε επίσης λίγο για τη θητεία του στο Game of Thrones, αποκαλύπτοντας ότι συνήθιζε να κλέβει αντικείμενα από το πλατό. Ο ηθοποιός είπε ότι το γραφείο του είναι στολισμένο με τα διάφορα μέρη του σώματος που ξερίζωνε από ανθρώπους της βίαιης σειράς φαντασίας, συμπεριλαμβανομένου του (ψεύτικου) λαιμού που έβγαλε από έναν από τους υπολοχαγούς των Dothraki. "Εγώ το σκέφτηκα", αστειεύτηκε. "Οπότε, πρέπει να είναι δικό μου".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης