Ο Jeremy Renner έχει πολλούς λόγους για να αναρρώσει πλήρως

Ο ηθοποιός μίλησε για το ατύχημα που είχε πέρυσι και για την ανάρρωσή του.

Γράφει: Esquire Editors 02 Ιανουαρίου 2024

Ο ηθοποιός των AvengersJeremy Renner, μίλησε για την ανάρρωσή του από το σοβαρό ατύχημα που είχε την περσινή Πρωτοχρονιά με εκχιονιστικό σοκάροντας όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή New Year's Eve Live, που παρουσίασαν ο Anderson Cooper και ο Andy Cohen.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ηθοποιός του Hawkeye στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον ανιψιό του από τραυματισμό, αφού το εκχιονιστικό κατευθυνόταν κατά πάνω του, έσπασε περισσότερα από 30 οστά και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η απίστευτη μάχη του Renner

Όταν ρωτήθηκε τι τον βοήθησε να ξεπεράσει την "απίστευτη μάχη" του, ο Renner απάντησε: "Είμαι τόσο ευλογημένος που έχω τόσα πολλά πράγματα για να θελήσω να συνεχίσω να ζω. Έχω μια τεράστια οικογένεια, έχω μια 10χρονη κόρη, [και] θα είχα απογοητεύσει και πραγματικά χαλάσει τις ζωές πολλών ανθρώπων αν δεν ήμουν στη ζωή, οπότε υπάρχουν πολλά για να αναρρώσω".

Η μόνη επιλογή που έδωσε στον εαυτό του ήταν να "γίνεται ολοένα και καλύτερα". "Είμαι επίσης αρκετά πεισματάρης, είχα πολλά για να το παλέψω και στο μυαλό μου η ανάκαμψη και η ανάρρωσή μου από το ατύχημα ήταν μονόδρομος", συνέχισε.

Μίλησε επίσης για το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη "ο καημένος του ανιψιός" καθώς έζησε όλες τις δύσκολες στιγμές του ατυχήματος λέγοντας, "του έδωσα, ξέρετε, εικόνες που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει".

Αλλά υπογράμμισε ότι "ξέρω ότι η ανάρρωσή μου είναι θεραπευτική για εκείνον", καθώς και για άλλα κοντινά του πρόσωπα που επηρεάστηκαν από το ατύχημα, όπως η κόρη του.

"Με βάση αυτό, δεν σκέφτηκα ποτέ τις δικές μου σωματικές ασθένειες, τον δικό μου πόνο ή την αγωνία μου. Είχα τόσα πολλά πράγματα να παλέψω, οπότε ο μονόδρομος της ανάκαμψης ήταν η ψυχική μου στάση και αυτή η στάση ήταν πάντα να γίνομαι καλύτερος. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από αυτό. Και εξακολουθώ να προσπαθώ κάθε μέρα, ευχαριστώντας τον Θεό που έχω πολλά για τα οποία πρέπει να παλέψω", κατέληξε.

Λίγες ώρες αργότερα, με ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο και ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο Ιnstagram ευχαρίστησε την κόρη του, Ava, η οποία ήταν o "νούμερο 1 λόγος" για την ανάρρωσή του και όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.