Όλοι οι λόγοι που κάνουν τον Deadpool τον καλύτερο ρόλο του Ryan Reynolds

Ό,τι καλύτερο μας έχει δείξει μέχρι στιγμής κινηματογραφικά ο χολιγουντιανός σταρ.

Πλέον αποτελεί έναν από τους πιο συμπαθείς ηθοποιούς -αλλά και cool τύπους- των τελευταίων ετών. Μέχρι να φτάσει όμως σε αυτό το σημείο, ο Ryan Reynolds έφαγε αρκετές φορές τα μούτρα του κινηματογραφικά, χωρίς να φταίει πάντοτε ο ίδιος.

Η πραγματική επιτυχία ωστόσο ήρθε με το Deadpool, αμέσως μόλις βγήκε δηλαδή από την comfort zone του, ανακαλύπτοντας πτυχές του ταλέντου του όσο και του χαρακτήρα του, που μάλλον μέχρι τότε αγνοούνταν. Τόσο από τον ίδιο, όσο και από το ευρύ κοινό. Και οι κινηματογραφικές επιλογές αποδεικνύουν.

Με αφορμή το Deadpool 2, που βγήκε στις αίθουσες, κάναμε καταγραφή και αξιολόγηση των καλύτερων ταινιών του 41χρονου Καναδού ηθοποιού για να καταλήξουμε σε αυτόν που -πλέον- όλοι γνωρίζουν.

The Nines (2007)

Σε περίπτωση που δεν έχεις δει την ταινία μυστηρίου του John August, πρόκειται για την ιστορία τριών ανθρώπων του θεάματος, που οι ζωές τους σχετίζονται με έναν περίεργο τρόπο. Πολλοί λένε πως είναι η ιδανική ταινία για να εισέλθεις στο Ryan Reynolds Cinematic Universe.

Life (2017)

Στην ταινία όπου ο Reynolds συμπερωταγωνιστούσε με τους Rebecca Ferguson και τον Jake Gyllenhaal, μια ομάδα επιστημόνων βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όπου διαπιστώνει πως μια εξωγήινη μορφή ζωής απειλεί τους ίδιους αλλά και τη Γη. Πολλοί μίλησαν για prequel του Venom. Κάτι τέτοιο θα ήταν γαμάτο. Αλλά όχι.

Dick (1999)

Στη χαζοκωμωδία του Andrew Fleming, ο Reynolds είχε έναν μικρό ρόλο. Ωστόσο πρόλαβε να πετάξει μερικά επιτυχημένα αστεία. Και να ρίξει στο κρεβάτι την Kirsten Dunst.

Harold and Kumar Go to White Castle (2004)

Eνώ αυτή η κωμωδία είναι πραγματικά κακή, το cameo του Ryan Reynolds όμως είναι τρομερά απολαυστικό.

Definitely, Maybe (2008)

Το κάτι σαν How I Met Your Mother romance drama, στο οποίο ο Reynolds μεταξύ άλλων θα πρέπει να εξηγήσει σε ένα 10χρονο κοριτσάκι τι είναι το τρίο.

Buried (2010)

Θαμμένος σε ένα κουτί κάτω από το χώμα, ωσάν την Uma Thurman στο Kill Bill. Κι όμως, ο Ryan Reynolds δίνει ρέστα, χωρίς να αναγκάζεται να δείρει κανέναν.

The Voices (2015)

To Psycho με ζώα, σε κωμική version.

Adventureland (2009)

Στη νοσταλγική ιστορία ενηλικίωσης, ο Reynolds υποδύεται έναν ασυνήθιστο μέντορα για τον Jesse Eisenberg.

Mississippi Grind (2015)

Εδώ ο Reynolds υποδύεται έναν χαρισματικό παίκτη του πόκερ που γνωρίζεται τυχαία με ένα τζογαδόρο που έχει χάσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς του, και του αλλάζει τη ζωή. Την τύχη καλύτερα.

Deadpool (2016)

Αν διάβασες όλα τα προηγούμενα, τώρα ξέρεις γιατί το Deadpool είναι ο καλύτερος ρόλος του Ryan Reynolds στη μέχρι τώρα πορεία του στο Hollywood.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.