Οι καλύτερες κομεντί που παίζουν στο Netflix για τον Άγιο Βαλεντίνο

Μερικές ταινίες, που θα κάνουν το χειλάκι σου να σκάσει.

Esquire Team
Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 13 Φεβρουαρίου 2024

Η αγάπη αυτές τις ημέρες είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών. Είτε είσαι με το ταίρι σου, είτε ψάχνεις για την αγάπη, αυτές οι ρομαντικές κομεντί είναι εδώ για εσένα. Πού αλλού θα δεις κάποιον (άλλον) να δυσκολεύεται τόσο πολύ να εκφράσει τα αληθινά του συναισθήματα; Αυτές οι ως επί το πλείστον, εφηβικές ταινίες θα ξαναβάλουν τον ρομαντισμό στην καρδιά σου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Είτε αγαπάς κλασικές ταινίες, είτε σύγχρονες επιτυχίες, το Netflix μπορεί να σε καλύψει, καθώς έχει τα πάντα, από ρομαντικές γνωριμίες μέχρι ντροπιαστικές φάρσες. Και το καλύτερο; Θα βρεις το αίσιο τέλος, που ψάχνεις, ειδικότερα όταν θέλεις να ξεχαστείς από τα δικά σου καταστροφικά ραντεβού. 

Παρακάτω βρίσκεις μία λίστα στην οποία δε συμπεριλάβαμε τις κλασικές κομεντί που κατά πάσα πιθανότητα έχεις ήδη δει. 

Always Be My Maybe (2019)

Στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ali Wong, η ίδια υποδύεται τη Sasha Tran, η οποία επιστρέφει στο σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο για να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο και συναντά τον καλύτερό της φίλο από τα παιδικά της χρόνια.

Good on Paper (2021)

Η stand-up κωμικός Iliza Schlesinger γράφει και πρωταγωνιστεί σε αυτήν τη ρομαντική κωμωδία, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις προσωπικές της εμπειρίες.

Look Both Ways (2022)

Mια ρομαντική κωμωδία που εξερευνά την πανάρχαια ιδέα: τι θα γινόταν αν; Όλοι έχουμε αναρωτηθεί πώς θα είχε εξελιχθεί η ζωή μας αν παίρναμε μια διαφορετική απόφαση.

Love Per Square Foot (2018)

Από μόνοι τους, ο Sanjay και η Karina δεν βγάζουν αρκετά χρήματα για να μπορέσουν να αγοράσουν σπίτι, οπότε συνάπτουν έναν λευκό γάμο.

Persuasion (2022)

Η Dakota Johnson, σε αυτήν τη διασκευή της Jane Austen, υποδύεται την Anne Elliot, η οποία έχει μια δεύτερη ευκαιρία με έναν έρωτα που δεν έπαψε ποτέ να αγαπά.

Set It Up (2018)

Δύο εταιρικοί βοηθοί έχουν κουραστεί από τα αυταρχικά αφεντικά τους, οπότε σχεδιάζουν να τα φτιάξουν προκειμένου να ελαφρύνουν τον φόρτο εργασίας τους (και, φυσικά, τυχαίνει επίσης να ερωτευτούν ο ένας τον άλλον).

Someone Great (2019)

Αφού η Jenny (Gina Rodriguez) εγκαταλείπεται από το αγόρι της μετά από μια μακροχρόνια σχέση και αποκτά δουλειά στο Rolling Stone, ξεκινά μια αποστολή με τις καλύτερες φίλες της, την Erin (DeWanda Wise) και την Blair (Brittany Snow) για να ζήσουν μια ακόμη περιπέτεια στη Νέα Υόρκη.

The Half Of It (2020)

Σε αυτήν τη συγκινητική κωμωδία ενηλικίωσης, η αριστούχος μαθήτρια, Ellie Chu, βοηθάει τον αθλητή του σχολείου να φλερτάρει, γράφοντας τα ερωτικά του γράμματα έναντι αμοιβής.

The Incredible Jessica James (2017)

Η Jessica Williams του 2 Dope Queens προσπαθεί να ζήσει στη Νέα Υόρκη και, μετά από έναν χωρισμό, ανακάμπτει, βγαίνοντας με έναν ηλικιωμένο άνδρα.

To All the Boys I've Loved Before (2018)

Τα μυστικά ερωτικά γράμματα μιας έφηβης αποκαλύπτονται και προκαλούν χάος στην ερωτική της ζωή.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr