Πρώτη ματιά στο Joker: Folie à Deux

Σύντομα θα δούμε και το πρώτο trailer της ταινίας.

Γράφει: Παύλος Κρούστης 16 Φεβρουαρίου 2024

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το Joker: Folie à Deux βρίσκεται σε παραγωγή, η προσμονή μεταξύ των fans έχει "χτυπήσει κόκκινο".

H σκηνοθεσία είναι του Todd Phillips και διαθέτει ένα all-star καστ, με επικεφαλής τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga. Η ταινία υπόσχεται μια μοναδική και συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία, που ξεφεύγει από τις συμβάσεις και εξερευνά νέα αφηγηματικά και αισθητικά σύνορα.

Νέες εικόνες από την ταινία

Ο Phillips μοιράστηκε στο Instagram νέες εικόνες του πρωταγωνιστικού ζευγαριού από την ταινία. Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα, βλέπουμε τον Phoenix και την Gaga να χορεύουν κάτω από το απόκοσμο φεγγαρόφωτο του Gotham, αποτυπώνοντας την ουσία ενός τραγικού και επικίνδυνου ρομάντζου. Μια άλλη εικόνα αποκαλύπτει την Quinn να επισκέπτεται τον Arthur Fleck στη φυλακή, μετά το χάος που προκάλεσε ο τελευταίος στην πρώτη ταινία.

Η προσθήκη της Lady Gaga στο καστ προσθέτει ένα νέο επίπεδο. Με το μουσικό της ταλέντο και τη χαρισματική της παρουσία, η ερμηνεία της αναμένεται να είναι αποκαλυπτική και προκλητική στον ρόλο της Harley Quinn. Εν τω μεταξύ, ο Joaquin Phoenix, γνωστός για την ευελιξία και το βάθος του σε κάθε ρόλο που υποδύεται, αντιμετωπίζει μια συναρπαστική πρόκληση καθώς μπαίνει στον κόσμο του μιούζικαλ, ένα είδος που δεν έχει εξερευνήσει στο παρελθόν στην καριέρα του.

Πρώτη ματιά στο Joker: Folie à DeuxInstagram / @toddphillips

Πότε θα δούμε το πρώτο trailer

Εκτός από τις εικόνες αυτές, ο Phillips ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου trailer για την ταινία, το οποίο έρχεται στις 10 Απριλίου.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία έχει περιγραφεί ως ένα δράμα με μουσικά στοιχεία που διαδραματίζεται στο Arkham Asylum και γύρω από αυτό. Άλλοι ηθοποιοί που θα απολαύσουμε στην ταινία είναι οι Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland και Harry Lawtey.

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις οθόνες στις 4 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει νωρίτερα, αλλά η απεργία των ηθοποιών και σεναριογράφων του Χόλιγουντ ανέτρεψε τα σχέδια αρκετών ταινιών, συμπεριλαμβανομένης και αυτής.

Παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί μέρος του νέου σύμπαντος της DC που σχεδιάζει ο James Gunn, η ταινία υπόσχεται να αποτελέσει ορόσημο στο είδος των υπερηρώων, προσφέροντας μια μοναδική και διαφορετική προσέγγιση στον κόσμο του Joker.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης