The Bikeriders, η νέα ταινία με τους Tom Hardy και Austin Butler

Ο Tom Hardy, ο ανερχόμενος Austin Butler και ο Michael Shannon σε συμμορία με μηχανές. Τι άλλο θέλεις;

Το Easy Rider είναι μία από τις πιο κλασικές ταινίες όλων των εποχών, με θέμα τις μοτοσικλέτες, αλλά το The Bikeriders φαίνεται ότι θα "διεκδικήσει το στέμμα".

Το επερχόμενο φιλμ διαθέτει ένα all-star καστ, με τους Austin Butler, Jodie Comer, Michael Shannon, Tom Hardy, Norman Reedus και Mike Faist.

Διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960

Το The Bikeriders αποτελεί την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Jeff Nichols μετά το Loving του 2016, το οποίο ήρθε μετά το Mud του 2012, με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey.

Το The Bikeriders διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960 και ακολουθεί μια λέσχη μοτοσικλετιστών του Σικάγο, που ονομάζεται Vandals. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο φωτογραφικό βιβλίο του 1967 του Danny Lyon, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα δημοσιογραφικά έργα για την κουλτούρα των μοτοσικλετιστών.

Μετά από μια καθυστέρηση λόγω της απεργίας της SAG-AFTRA, το The Bikeriders θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2024. Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η ομάδα της New Regency αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα της, όταν η 20th Century Studios την έβγαλε από το ημερολόγιο κυκλοφορίας. Ψάχνοντας για νέα στέγη, το The Bikeriders κατέληξε στη Focus Features και η Universal έχει αναλάβει τη διεθνή διανομή της ταινίας.

Λίγα λόγια για την ταινία

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η ταινία ακολουθεί τη συμμορία των μηχανόβιων κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας. Καθώς η κατάστασή τους γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη, οι εντάσεις αρχίζουν να απειλούν τους δεσμούς, που κρατούν την ομάδα ενωμένη.

"Με ελκύει περισσότερο ο κινηματογράφος και το θέατρο", είχε δηλώσει ο Butler στο αμερικανικό Esquire, προσθέτοντας ότι τον ενδιαφέρουν περισσότερο "οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί, ο χαρακτήρας, η ιστορία". Το trailer επικεντρώνεται στην τεταμένη σχέση μεταξύ του Benny (Butler) και της Kathy (Comer), καθώς ο Benny αρνείται να βγει από τη συμμορία.

Το The Bikeriders θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου 2024.

Να πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης