To Scream 7 υποδέχεται την αρχική πρωταγωνίστρια των ταινιών

H Neve Campbell επιστρέφει μετά από την απουσία της στην προηγούμενη ταινία.

Η Neve Campbell θα υποδυθεί τη Sidney Prescott στην έβδομη ταινία του επιτυχημένου franchise τρόμου, Scream, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Kevin Williamson, σεναριογράφος των πρώτων ταινιών.

Η Campbell δεν εμφανίστηκε στην έκτη ταινία, του 2023, όμως είχε εμφανιστεί στο Scream του 2022 για να υποδυθεί ξανά τη Sidney Prescott.

Το μήνυμα της Campbell

Η ηθοποιός φαίνεται πως διαφώνησε στα θέματα αμοιβής, αλλά δεν είχε αρνηθεί ότι, με την κατάλληλη συμφωνία θα ήταν πρόθυμη να επιστρέψει στα πλατό της σειράς ταινιών που συνέβαλε στη φήμη της.

"Ήταν πάντα τιμή μου και ιδιαίτερα συναρπαστικό να μπορώ να υποδύομαι τη Sidney στις ταινίες Scream", αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του σεναρίου στο Instagram, σε ανάρτηση στον λογαριασμό της ηθοποιού. "Η εκτίμησή μου για αυτές τις ταινίες και για ό,τι σήμαιναν δεν έχει μειωθεί. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που μπορώ να πω ότι μου ζητήθηκε, με τον πιο σεβαστό τρόπο, να φέρω τη Sidney πίσω στην οθόνη και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη!!!", γράφει η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Το μήνυμα του σκηνοθέτη

"Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που το πρώτο μου σενάριο, το Scream, σκηνοθετήθηκε από τον θρυλικό Wes Craven", έγραψε ο Williamson στο Instagram. "Ποτέ δεν θα μπορούσα να προβλέψω αυτό που θα γινόταν. Ή ότι θα σκηνοθετούσα την έβδομη συνέχεια του franchise".

Τα σχέδια για τη νέα ταινία Scream είχαν φανεί να βρίσκονται σε κίνδυνο μετά την απόλυση της Melissa Barrera λόγω των σχολίων που έκανε για τη σύγκρουση Χαμάς-Ισραήλ. Την αποχώρηση της Barrera είχε ακολουθήσει η αποχώρηση της Jenna Ortega, επίσημα για λόγους προγραμματισμού, και στη συνέχεια του σκηνοθέτη Landon, ο οποίος είχε ήδη συνδεθεί με το project.

Το Scream VI έσπασε το ρεκόρ εισπράξεων που κατείχε η πρώτη ταινία του franchise, κερδίζοντας 168,9 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης