Το αστρονομικό ποσό που πήρε ο Arnold Schwarzenegger για να υποδυθεί τον Mr. Freeze

Για την ακρίβεια, στην ταινία Batman & Robin, ο Schwarzenegger πληρωνόταν 25 φορές περισσότερο από τον George Clooney.

Μία ταινία έχει τη σφραγίδα του Arnold Schwarzenegger αν ο ηθοποιός δεν πει τουλάχιστον μία από τις χαρακτηριστικές του ατάκες; Για να σε προλάβουμε, όχι, δεν την έχει. Το ρεκόρ των εισπρακτικών του επιτυχιών, τον κατέστησε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα ονόματα σε όλο το Χόλιγουντ. 

Μπορεί ο George Clooney να υποδύθηκε τον "Σκοτεινό Ιππότη", αλλά παραδόξως, ο Arnold Schwarzenegger υπήρξε το κορυφαίο όνομα στο Batman & Robin. Ο Μr. Freeze ήταν αυτός που είχε την τιμητική του στις αφίσες με τους τέσσερις πρωταγωνιστές της ταινίας.

Αυτά είναι τα προνόμια του να είσαι ένας παγκοσμίου φήμης Α-list megastar, και αυτό επεκτάθηκε ακόμη και στην εμπειρία του στο πλατό. Όχι μόνο πληρωνόταν 25 φορές περισσότερο από τον Clooney, αλλά απολάμβανε και τις ανέσεις που συνεπάγεται το γεγονός ότι η παραγωγή εξυπηρετούσε κάθε του ιδιοτροπία. Ο Schwarzenegger έπρεπε να είναι παρών μόνο για έξι εβδομάδες από τα τετράμηνα γυρίσματα της ταινίας, με αποτέλεσμα να μην συναντήσει ποτέ τον Chris O'Donnell από κοντά μέχρι την πρεμιέρα του Batman & Robin στο κόκκινο χαλί.

Είχε πάντα μαζί του τα αγαπημένα του πούρα, ώστε να μπορεί να καπνίζει ένα κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου που μεσολαβούσε από το μακιγιάζ από την κορυφή ως τα νύχια μέχρι να φορέσει την ογκώδη "πανοπλία" του Mr. Freeze. Παράλληλα, περνούσε τις ώρες του δεχόμενος επισκέψεις από τους φίλους του, με τον Jon Bon Jovi να εμφανίζεται επανειλημμένα για να κάνει παρέα με τον "Austrian Oak".

Για τα "προβλήματά" του ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Schwarzenegger εμφανίζεται στην οθόνη μόνο για 23 λεπτά, γεγονός που κάνει τη συνεισφορά του ακόμα πιο εύκολη, αν αναλογιστεί κανείς ότι το Batman & Robin διαρκεί 125 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων τέλους. Μια από τις πολλές απεχθείς πτυχές του αδέξιου κόμικ μπλοκμπάστερ είναι τα απαίσια λογοπαίγνια του Mr. Freeze, αλλά προφανώς λίγο τον ένοιαζαν.

Ας εστιάσουμε στο πιο σημαντικό: Ο Schwarzenegger πήγε σπίτι του με 25 εκατομμύρια δολάρια για έξι εβδομάδες δουλειάς που αποτελούνταν σχεδόν αποκλειστικά από το να κάθεται σε μια καρέκλα μακιγιάζ και να "πετάει" λογοπαίγνια σαν να μην υπάρχει αύριο. Προφανώς, δεν κακοπέρασε.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης