Τι θα δούμε τους επόμενους μήνες από την Marvel

Όλες οι ταινίες της Marvel που έρχονται προσεχώς στους κινηματογράφους.

Το Black Panther έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων και επιτυχίας, κάτι που κάνει την Marvel να τρίβει τα χέρια της, με τα Avengers: Infinity War και Deadpool 2 να ακολουθούν. Πολύ πριν από αυτά όμως είχε δρομολογήσει αρκετά νέα και φιλόδοξα projects καθώς και τις συνέχειες κάποιων ήδη γνωστών. Συγκεντρώσαμε λοιπόν όλες εκείνες τις ταινίες που καταφθάνουν προσεχώς.

Ant-Man and the Wasp

Παρότι το sequel του Ant-Man έρχεται το καλοκαίρι, λίγα είναι γνωστά γι΄αυτό προς το παρόν. Όπως ας πούμε ότι μαζί με τον Paul Rudd θα εμφανιστεί και η Evangeline Lily, η οποία θα είναι η πρώτη ηρωίδα στην ιστορία των ταινιών της Marvel που το όνομά της θα βρεθεί στον τίτλο του φιλμ.

Venom

O Tom Hardy στον ρόλο του σούπερ-κακού του Spider-Man αρκεί για να κάνει άκρως ενδιαφέρουσα μια κατά τα άλλα μάλλον αδιάφορη προσπάθεια. Αν κρίνουμε τουλάχιστον από τα όσα είχαμε δει στο Spider-Man 3 του Sam Raimi.

Spider-Man: Into the Spiderverse

Ο Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την Ταινία Lego και το 21 Jump Street φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, μοναδικό στο είδος του. 
Το Spider-Man: Into the Spiderverse συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn, και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από ένας μπορεί να φορούν τη μάσκα.

Silver and Black

Τι θα δούμε τους επόμενους μήνες από την Marvel

Φυσικά και η Sony δεν χάνει χρόνο για να επεκτείνει το Spiderverse, γι' αυτό και τον Φεβρουάριο του 2019 θα κυκλοφορήσει μια ταινία αφιερωμένη στις Silver Sable και Black Cat. Ή αλλιώς τις Thelma & Louise των κόμικ.Εκτός από την σκηνοθέτη (Gina Prince-Bythewood) τίποτα άλλο δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστό.

X-Men: Dark Phoenix

​​​​​​​

Τον ίδιο μήνα με το Silver and Black αναμένεται να βγει στις αίθουσες και το νέο φιλμ των X-Men. Σε αυτό η Sophie Turner (η Sansa Stark του GOT) παραλαμβάνει τη σκυτάλη από την Famke Janssen (όπως και στο X-Men: Apocalypse), σαν μια νεότερη εκδοχή της Jean Grey. Η ταινία θα είναι επικεντρωμένη σε αυτήν παρότι θα υπάρχουν ακόμη οι . Jennifer Lawrence σαν Mystique, Michael Fassbender ως Magneto, James McAvoy σαν Professor X αλλά και η Jessica Chastain στο ρόλο μιας μυστηριώδους villain.

Captain Marvel

​​​​​​​

Η Brie Larson θα ενσαρκώσει την πρώτη ηρωίδα της Marvel που θα αποκτήσει αποκλειστικά δικιά της ταινία, και θα επιχειρήσει να σώσει τη Γη όταν βρεθεί στη μέση ενός πολέμου δύο διαφορετικών εξωγήινων πολιτισμών.

Avengers 4

ΜΑΡΒΕΛ 6

Μπορεί το Infinity War να έρχεται σε λίγες ημέρες, ωστόσο το επόμενο Avengers είναι ήδη στα σκαριά, το οποίο θα ολοκληρώσει το περίφημο Phase Three του Marvel Cinematic Universe. Πιο πρακτικά, αυτό σημαίνει πως τα συμβόλαια των Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Hulk), Rober Downey Jr. (Iron Man), Scarlett Johansson (Black Widow) και Jeremy Renner (Hawkeye) ολοκληρώνονται, με τους περισσότερους εξ αυτών να μην πολυψήνονται να τα ανανεώσουν.

Gambit

​​​​​​​

Ένας από τους πιο γαμάτους χαρακτήρες του X-Men Universe βρίσκει τελικά τον δρόμο του προς τη δική του ταινία, μετά από μια πραγματική Οδύσσεια, τον Ιούνιο του 2019. Κι αυτό χάρη στον Channing Tatum που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και λόγω επιτυχημένων projects όπως τα Logan και Deadpool, που επαναπροσδιόρισαν το genre.

Spider-Man: Homecoming 2

ΜΑΡΒΕΛ 5

Ξεκινάμε με spoiler alert: Ο Spider-Man δεν θα πεθάνει στο Infinity War -κι αυτό γιατί ο Tom Holland έχει συμβόλαιο- την ώρα που οι Disney και Sony κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό οτιδήποτε σχετίζεται με την ταινία. Ας ελπίσουμε να μην εμφανιστεί και εδώ ο Robert Downey Jr.

 

The New Mutants

​​​​​​​

Η Fox φαίνεται πως σιγά σιγά δημιουργεί μια ομάδα νεαρών ηθοποιών για να συνεχίσουν την κληρονομιά των X-Men, ειδικά για τη στιγμή που οι James McAvoy, Michael Fassbender και Jennifer Lawrence θα εγκαταλείψουν το franchise. Aυτό θα συμβεί με τον ερχομό νέων χαρακτήρων από το κόμικ στη μεγάλη οθόνη. Ανάμεσά τους η Anya Taylor-Joy (Split), η Maisie Williams (Game of Thrones), ο Charlie Heaton (Stranger Things) και ο Henry Zaga (13 Reasons Why). Το The New Mutants θα είναι η ιστορία πέντε νέων μεταλλαγμένων που καθώς ανακαλύπτουν τις δυνάμεις τους, κρατούνται σε μυστική τοποθεσία, από την οποία προσπαθούν να δραπετεύσουν. Η ταινία αναμένεται τον Αύγουστο του 2019.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

ΜΑΡΒΕΛ 4

Ακόμη μερικοί επιζήσαντες του Infinity War, που όμως θα περιμένουν μέχρι το 2020 για να κάνουν την επόμενη κινηματογραφική τους εμφάνιση. Άλλωστε είναι και μια ταινία που είχε υποσχεθεί ο σκηνοθέτης James Gunn.

Black Panther 2

ΜΑΡΒΕΛ 3

Ο Πρόεδρος των Marvel Studios και παραγωγός Kevin Feige έχει ήδη επιβεβαιώσει πως θα υπάρχει και δεύτερο μέρος για το Black Panther. Ελπίζουμε ξανά με τον Ryan Coogler στη σκηνοθεσία. Τα ευχάριστα είναι πως στο -μακρινό- μέλλον θα υπάρξουν και spinoff films για χαρακτήρες όπως οι Shuri (Letita Wright) και Okoye (Danai Gurira).

Black Widow

​​​​​​​

Επειδή φαίνεται πως οι έξι εμφανίσεις της σε ταινίες της Marvel δεν είναι αρκετές, ο Jac Schaeffer έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Ιανουάριο να γράφει το σενάριο για τη solo movie της Natasha Romanoff, για την οποία έχει ψηθεί πάρα πολύ και η ίδια η
Scarlett Johansson.

Doctor Strange 2

ΜΑΡΒΕΛ 2

Το δεύτερο Doctor Strange δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί. Ωστόσο ο σεναριογράφος C. Robert Cargill και ο σκηνοθέτης Scott Derrickson έχουν ήδη καταλήξει στην ιδέα. Ο Benedict Cumberbatch θα αντιμετωπίσει τον κυβερνήτη της διάστασης των ονείρων, Nightmare (πώς αλλιώς θα λεγόταν;) και ο Mordo (Chiwetel Ejiofor) θα έχει μεγαλύτερο ρόλο.

Logan Spinoff

ΜΑΡΒΕΛ 1

Τα πραγματικά ευχάριστα έρχονται από το Logan. Αφού λοιπόν είδε πως όλοι έμειναν μαλάκες, η Fox δουλεύει ήδη πάνω στο σενάριο, που ασφαλώς θα περιστρέφεται γύρω από την Laura (Dafne Keen). Κάτι που δείχνει πως θα πάρει τη θέση του Wolverine στα κινηματογραφικά δρώμενα.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος