Το νέο ντοκιμαντέρ για τον Robin Williams είναι τόσο αστείο όσο και συγκινητικό

Το Robin Williams: Come Inside My Mind έρχεται από το HBO.

Ο Zak, γιος τους Robin Williams αποκαλύπτει πως ο πατέρας του "δεν ένιωθε πάντοτε πως είναι επιτυχημένος, παρότι ήταν το πιο επιτυχημένο άτομο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου" στο πρώτο trailer του Robin Williams: Come Inside My Mind, του ντοκιμαντέρ του HBO για τη ζωή του σπουδαίου κωμικού που έφυγε από τη ζωή πριν 4 χρόνια.

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Sundance και περιλαμβάνει αρκετό και σπάνιο υλικό από τη ζωή του Robin Williams, καθώς επίσης και σκηνές και φωτογραφίες από stand up εμφανίσεις του, διαπερνώντας την δημόσια και ιδιωτική ζωή του μέσα από λεγόμενα του ίδιου αλλά και φίλων, συγγενών και συνεργατών.

Ανάμεσα σε αυτούς που μιλούν βρίσκονται και οι Steve Martin, Eric Idle, Billy Crystal, David Letterman και Whoopi Goldberg. Ο Billy Crystal αναφέρει τα αστεία μηνύματα που του άφηνε ο Williams στο τηλέφωνό του, ενώ ο Steve Martin επικεντρώνεται στο γεγονός πως ενώ ένιωθε πολύ άνετα επί σκηνής, στην πραγματικότητα ήταν ιδιαιτέρως συγκρατημένος.

To Robin Williams: Come Inside My Mind θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης