Ο Will Ferrell ετοιμάζει ταινία στο Netflix για τη Eurovision

Αναλαμβάνει ρόλο σεναριογράφου και ηθοποιού.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 25 Ιουνίου 2018

Ο Will Ferrell αποτελεί για πολλούς μια αμφιλεγόμενη περίπτωση κωμικού. Είναι άραγε μια ιδιοφυΐα ή μήπως μια κινούμενη υπερβολή; Το χιούμορ του θα αφήσει εποχή ή αποτελεί απλά έναν υπερβολικό τύπο που έχει βρει τη μανιέρα του;

Eίναι τρομερός τύπος, έχει φοβερό κάφρικο χιούμορ και γι' αυτό στο άκουσμα της είδησης για τη νέα του ταινία ένα τεράστιο χαρούμενο συννεφάκι, που γελούσε σατανικά, σχηματίστηκε στο κεφάλι μας.

Ο Will Ferrell ετοιμάζει ταινία στο Netflix για τη Eurovision

Ο άνθρωπος που έχει κανιβαλίσει με τις κωμωδίες του κάθε πτυχή της αμερικανικής ζωής -οικογενειακές σχέσεις, show-biz, αθλητισμός, πατινάζ- επιστρέφει δριμύτερος όπως διαβάζουμε στο Deadline. Απλά αυτήν την φορά καταπιάνεται με κάτι καθαρά ευρωπαϊκό, με την κορωνίδα του μουσικού πολιτισμού της ηπείρου μας: την Eurovision.

Αυτήν την υπέροχη μουσική διοργάνωση που ακροβατεί στην λεπτή γραμμή ανάμεσα στο κιτς και το καρακιτσαριό, συνήθως πέφτοντας προς την πλευρά του τελευταίου. Στο γόνιμο αυτό έδαφος λοιπόν επιλέγει ο Will Ferrell να μεταφέρει τα ταλέντα του για να τσεκάρει αν μπορεί να κάνει να φαίνεται ακόμα πιο γελοίο κάτι που ήδη κινείται στα όρια του τρομακτικά γελοίου.

Από το ουκρανικό ρομπότ του 2007 μέχρι τους Φινλανδούς τερατο-rockers Lordi, κι από εκείνον τον απίστευτο τύπο με το σαξόφωνο μέχρι τον δικό μας Μιχάλη "S.A.G.A.P.O” Ρακιντζή απλώνεται ένα πεδίο δόξης λαμπρόν για τον άνθρωπο που σχεδίασε την καλύτερη ταινία για τον κλάδο μας, το εκπληκτικό Anchorman: The Legend of Ron Burgundy.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα προλάβει να προβληθεί κοντά στη Eurovision του 2019, έτσι για να είμαστε μέσα στο κλίμα. Για την επιτυχία της ταινίας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε ακόμα μερικά λεπτά κινηματογραφημένου Will Ferrell για να τα προσθέσουμε στην ήδη μακρά συλλογή από αγαπημένες του στιγμές.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Michael B. Jordan ζητά εκδίκηση στο trailer του Creed II

Στο DNA του είναι γραμμένη η λέξη "αφοσίωση".

O Pierce Brosnan ψηφίζει Tom Hardy για επόμενο Bond

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε.