Ο Will Ferrell ετοιμάζει ταινία στο Netflix για τη Eurovision

Αναλαμβάνει ρόλο σεναριογράφου και ηθοποιού.

Ο Will Ferrell αποτελεί για πολλούς μια αμφιλεγόμενη περίπτωση κωμικού. Είναι άραγε μια ιδιοφυΐα ή μήπως μια κινούμενη υπερβολή; Το χιούμορ του θα αφήσει εποχή ή αποτελεί απλά έναν υπερβολικό τύπο που έχει βρει τη μανιέρα του;

Eίναι τρομερός τύπος, έχει φοβερό κάφρικο χιούμορ και γι' αυτό στο άκουσμα της είδησης για τη νέα του ταινία ένα τεράστιο χαρούμενο συννεφάκι, που γελούσε σατανικά, σχηματίστηκε στο κεφάλι μας.

Ο Will Ferrell ετοιμάζει ταινία στο Netflix για τη Eurovision

Ο άνθρωπος που έχει κανιβαλίσει με τις κωμωδίες του κάθε πτυχή της αμερικανικής ζωής -οικογενειακές σχέσεις, show-biz, αθλητισμός, πατινάζ- επιστρέφει δριμύτερος όπως διαβάζουμε στο Deadline. Απλά αυτήν την φορά καταπιάνεται με κάτι καθαρά ευρωπαϊκό, με την κορωνίδα του μουσικού πολιτισμού της ηπείρου μας: την Eurovision.

Αυτήν την υπέροχη μουσική διοργάνωση που ακροβατεί στην λεπτή γραμμή ανάμεσα στο κιτς και το καρακιτσαριό, συνήθως πέφτοντας προς την πλευρά του τελευταίου. Στο γόνιμο αυτό έδαφος λοιπόν επιλέγει ο Will Ferrell να μεταφέρει τα ταλέντα του για να τσεκάρει αν μπορεί να κάνει να φαίνεται ακόμα πιο γελοίο κάτι που ήδη κινείται στα όρια του τρομακτικά γελοίου.

Από το ουκρανικό ρομπότ του 2007 μέχρι τους Φινλανδούς τερατο-rockers Lordi, κι από εκείνον τον απίστευτο τύπο με το σαξόφωνο μέχρι τον δικό μας Μιχάλη "S.A.G.A.P.O” Ρακιντζή απλώνεται ένα πεδίο δόξης λαμπρόν για τον άνθρωπο που σχεδίασε την καλύτερη ταινία για τον κλάδο μας, το εκπληκτικό Anchorman: The Legend of Ron Burgundy.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα προλάβει να προβληθεί κοντά στη Eurovision του 2019, έτσι για να είμαστε μέσα στο κλίμα. Για την επιτυχία της ταινίας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε ακόμα μερικά λεπτά κινηματογραφημένου Will Ferrell για να τα προσθέσουμε στην ήδη μακρά συλλογή από αγαπημένες του στιγμές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος