Ο Joaquin Phoenix είναι και επίσημα ο νέος Joker

Ξεκινά γυρίσματα το προσεχές φθινόπωρο.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 11 Ιουλίου 2018

Εδώ και λίγο καιρό, οι φήμες έδιναν και έπαιρναν σχετικά με το αν ο Joaquin Phoenix θα είναι ο νέος Joker, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον τελευταίο ηθοποιό που ενδύθηκε τον ήρωα, τον Jared Leto στο Suicide Squad.

Ο Joaquin Phoenix είναι και επίσημα ο νέος Joker

Τελικά, η φημολογία επιβεβαιώθηκε με τη Warner Bros να δίνει το "πράσινο" φως στον Todd Phillips (The Hangover franchise) να γυρίσει το Joker, τη σόλο ταινία του αιώνιου αντιπάλου του Batman, με τον Phoenix και επισήμως στον ομώνυμο ρόλο.

Το σενάριο θα συνυπογράψει ο Phillips με τον Scott Silver και θα αποτελεί ουσιαστικά την ιστορία ζωής του Joker ρίχνοντας φως στο πώς κατέληξε να μεταμορφωθεί σε έναν από τους πιο εμβληματικούς μοχθηρούς ήρωες του σουπερηρωικού σύμπαντος.

Να σημειωθεί εδώ ότι το γεγονός ότι ο Joaquin Phoenix θα υποδυθεί τον Joker δεν σημαίνει ότι ο Leto δεν θα γελάσει ξανά πλατιά και σαρδόνια. Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα τόσο στο sequel του Suicide Squad, όσο και σε μία ταινία που θα είναι εξολοκλήρου αφιερωμένη σε εκείνον.

Μένει να δούμε αν ο Phoenix θα μας παραδώσει μια τζοκερική ερμηνεία ανάλογη του αείμνηστου Heath Ledger.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Μήπως τελικά τα remakes δεν είναι και τόσο κακή ιδέα;

Το Jurassic World: Fallen Kingdom και όλα τα φετινά sequels και reboots που μας προτρέπουν να μην είμαστε προκατειλημμένοι στην κινηματογραφική τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ.

Η Margot Robbie μόλις έκανε γνωστά μερικά πραγματάκια για τη σόλο ταινία της Harley Quinn

Θα χτυπήσει με το ρόπαλό της την οθόνη πολύ νωρίτερα απ' ό,τι περιμέναμε.