
To Deadpool & Wolverine σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο
Ξεπέρασε τα 824 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις.
Το Deadpool & Wolverine παραμένει πανίσχυρο στο box office με εισπράξεις 824 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως μετά από δύο Σαββατοκύριακα από την κυκλοφορία του.
H 2η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα για το 2024 έως τώρα
Το sequel της σειράς ταινιών που βασίζεται στα ομώνυμα comics της Marvel, με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman στους ρόλους των αντιηρώων, έχει ήδη ξεπεράσει το σύνολο των κινηματογραφικών διαδρομών των ταινιών Deadpool του 2016 (783 εκατομμύρια δολάρια) και Deadpool 2 του 2018 (786 εκατομμύρια δολάρια). Το Deadpool & Wolverine είναι πλέον η δεύτερη ταινία με τα υψηλότερα έσοδα του 2024 μετά το Inside Out 2 (1,555 δισ. δολάρια) και η τρίτη μεγαλύτερη ταινία R-rated στην ιστορία μετά το Joker (1,07 δισ. δολάρια) και το Oppenheimer (975 εκατ. δολάρια). Αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε λίγες μέρες.
Η Disney ξεπέρασε τα 3 δισ. για το 2024
Μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο, η Disney έγινε το πρώτο στούντιο του 2024 που ξεπέρασε τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως. Και κατάφερε να φτάσει αυτό το ορόσημο με μόλις τέσσερις κυκλοφορίες, συμπεριλαμβανομένων των Deadpool & Wolverine, Inside Out 2, Kingdom of the Planet of the Apes (397 εκατομμύρια δολάρια) και The First Omen (53 εκατομμύρια δολάρια). Η Disney θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη δυναμική της με το Alien: Romulus (16 Αυγούστου), το Moana 2 (27 Νοεμβρίου) και το Mufasa: The Lion King (20 Δεκεμβρίου).
Στο διεθνές box office, το Deadpool & Wolverine πρόσθεσε 110,5 εκατομμύρια δολάρια από 52 περιοχές. Εκτός των ΗΠΑ και του Καναδά, οι αγορές με τα υψηλότερα κέρδη είναι η Κίνα (45,2 εκατ. δολάρια), το Ηνωμένο Βασίλειο (42,4 εκατ. δολάρια), το Μεξικό (32,8 εκατ. δολάρια) και η Αυστραλία (24,6 εκατ. δολάρια).
Αλλού στο διεθνές box office, δύο νέες κυκλοφορίες -το Trap του M. Night Shyamalan και η οικογενειακή ταινία της Sony, Harold and the Purple Crayon- δεν κατάφεραν να έχουν απήχηση στο κοινό.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Τρομάξαμε να γνωρίσουμε τη Sydney Sweeney ως πυγμάχο στην ταινία Christy - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους
Κάτι είχε πάρει το μάτι μας, όμως τώρα που έχουμε στα χέρια μας όλες τις φωτογραφίες, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι πρόκειται για κανονικότατο extreme make over, που ούτε που θα μας περνούσε από το μυαλό ως ενδεχόμενο...
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΟι 10 δημοφιλέστερες σειρές αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τους χρήστες του IMDb
Οι τηλεοπτικές σειρές έχουν πάρει φωτιά και αυτήν τη στιγμή οι θεατές έχουν "κολλήσει" με δέκα shows που εμφανίζονται ξανά και ξανά σε λίστες. Από πολιτικά θρίλερ μέχρι σειρές αγωνίας και τρόμου, οι επιλογές είναι πολλές και ποιοτικές.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑν θες να ζήσεις μία 'Δεύτερη Ζωή', τότε θα ταυτιστείς απόλυτα με το Παιδί Τραύμα
Το δεύτερο single "Δεύτερη Ζωή" από τον ομώνυμο δίσκο μόλις κυκλοφόρησε και στο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Κεχαγιάς, βλέπουμε μία πολύ δημοφιλή ηθοποιό της νέας γενιάς.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams
Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑυτές είναι οι ελληνικές ταινίες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
32 μεγάλου μήκους και 30 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες θα προβληθούν στη φετινή διοργάνωση εκ των οποίων οι 29 είναι σε πρώτη προβολή, ενώ 9 συμμετέχουν στα διεθνή διαγωνιστικά τμήματα του Φεστιβάλ.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΑυτό είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι των '60s
Η δεκαετία του '60 είχε το soundtrack της και πρόκειται για ένα κομμάτι που κυριάρχησε στα charts για εννέα εβδομάδες και έγινε το πιο "διάσημο" της εποχής. Στοιχηματίζουμε ότι δε θα το βρεις.
Γραφει Νικη Κοντομηνα