Ο Henry Cavill θέλει πραγματικά να γίνει ο επόμενος James Bond

Ο Βρετανός ηθοποιός πιστεύει ότι θα του ταιριάζει άψογα το σμόκιν του 007.

Η προοπτική να διαδεχθεί τον Daniel Craig σαν James Bond φαίνεται να συγκινεί ιδιαιτέρως τον Henry Cavill, με τον Βρετανό ηθοποιό να δηλώνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία, αμέσως μόλις αυτή του δοθεί. 

"Φυσικά και θα ήθελα να το κάνω. Πιστεύω ότι ο Bond θα ήταν ένας πολύ διασκεδαστικός ρόλος. Είναι Βρετανός, είναι cool. Η εμπειρία μου από το Mission: Impossible θα με βοηθήσει ακόμη και στα stunts ή τις επικίνδυνες σκηνές" ανέφερε ο ηθοποιός στο Yahoo Movies.

"Θα ήταν διασκεδαστικό να μεταφέρω όσα έμαθα σε μια ταινία του Bond. Και ασφαλώς θα ήθελα να υποδυθώ μια φορά έναν Βρετανό χαρακτήρα, κάτι που δεν γίνεται συχνά μέχρι τώρα. Οπότε, θα έλεγα ένα μεγάλο ναι αν μου παρουσιαζόταν η προοπτική" συμπλήρωσε ο Cavill.

Ο κινηματογραφικός Superman φαίνεται να έχει αποκτήσει εμπειρία στις συνεντεύξεις μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε για την αμφιλεγόμενη δήλωσή του εναντίον του κινήματος #MeToo ("δεν φλερτάρω πια γιατί φοβάμαι μήπως οι γυναίκες με κατηγορήσουν για σεξουαλική επίθεση"), την οποία ανακάλεσε, ζητώντας συγγνώμη. 

Ο Cavill ήταν η μία από τις δύο επιλογές του Νεοζηλανδού σκηνοθέτη Martin Campbell (Casino Royale, GoldenEye) για να διαδεχθεί τον Pierce Brosnan στον ρόλο του Βρετανού υπερπράκτορα. Η άλλη ήταν προφανώς ο Daniel Craig. Προς το παρόν πάντως, φαίνεται να βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τον Tom Hardy στον αγώνα για την διαδοχή του Craig.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.