To Juror No. 2 είναι η νέα και τελευταία ταινία του 94χρονου Clint Eastwood
Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει με ένα νέο θρίλερ και, όπως λέγεται, θα είναι και η 40η και τελευταία του ταινία, ενώ μάθαμε και την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα.
Ο 94χρονος σκηνοθέτης Clint Eastwood είναι έτοιμος να καταπλήξει ξανά το κοινό με τη νέα του ταινία, το Juror No. 2. Η παγκόσμια πρεμιέρα του θρίλερ θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου στο AFI Film Festival, ενώ η επίσημη κυκλοφορία στις κινηματογράφους θα είναι την 1η Νοεμβρίου.
Η ιστορία ακολουθεί τον Justin Kemp (Nicholas Hoult), έναν ένορκο σε μια σημαντική δίκη για φόνο. Ο Kemp αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ηθικό δίλημμα που θα μπορούσε να επηρεάσει την απόφαση της επιτροπής και να οδηγήσει στην καταδίκη ή την αθώωση του κατηγορούμενου.
Στην ταινία συμμετέχουν επίσης η Toni Collette, ο J.K. Simmons, η Zoey Deutch, ο Chris Messina, ο Gabriel Basso, η Leslie Bibb και ο Kiefer Sutherland.
"Υπάρχει μόνο ένας Clint Eastwood"
Ο πρόεδρος του AFI, Bob Gazzale, δήλωσε: "Υπάρχει μόνο ένας Clint Eastwood και είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε την παγκόσμια πρεμιέρα αυτού του νέου κεφαλαίου στην ιστορική του καριέρα."
Ο Eastwood έχει παρουσιάσει αρκετές προηγούμενες σκηνοθετικές προσπάθειες στο AFI, όπως το Richard Jewell το 2019, το American Sniper το 2014 και το J. Edgar το 2011.
Το 1996, ο Eastwood βραβεύτηκε με το AFI Life Achievement Award, την υψηλότερη διάκριση για μια κινηματογραφική καριέρα. Επιπλέον, το AFI του απένειμε τιμητικό δίπλωμα για τις συνεισφορές του στην τέχνη.
Εκτός από τον Eastwood, οι παραγωγοί της ταινίας είναι οι Tim Moore, Jessica Meier, Adam Goodman και Matt Skiena.
Το φεστιβάλ
Το AFI Fest, που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 27 Οκτωβρίου, θα ανοίξει με την παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Music by John Williams. Επιπλέον, η ταινία του Robert Zemeckis, Here, με τους Tom Hanks και Robin Wright, θα κάνει πρεμιέρα στην κεντρική σκηνή. Λίγες ώρες πριν το Juror No. 2 κλείσει το 38ο φεστιβάλ, η ταινία κινουμένων σχεδίων του Netflix, Wallace & Gromit: The Vengeance of the Chicken, θα κάνει επίσης ντεμπούτο.
Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί την 1η Οκτωβρίου.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
H Michelle Gurevich έρχεται το καλοκαίρι στην Αθήνα
H Michelle Gurevich επιστρέφει στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε μια βραδιά γεμάτη ρομαντισμό και υπόγεια ένταση.
Ποιος αγαπημένος χαρακτήρας επιστρέφει στο Daredevil -Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του Born Again (trailer)
Η Marvel αποκαλύπτει το πρώτο trailer της 2ης σεζόν του Daredevil: Born Again. Η Νέα Υόρκη βράζει, ο Kingpin έχει την εξουσία και μια γνώριμη παρουσία αλλάζει τις ισορροπίες.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑυτή είναι η σειρά που μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα συγκέντρωσε πάνω από 3.100.000 θεάσεις
Είναι από εκείνες τις φορές που μία ποιοτική παραγωγή παίρνει αυτό που της αξίζει, και στην προκειμένη, την προτίμηση του κοινού που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την επιβράβευσε παρακολουθώντας την φανατικά.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΞέρουμε πού μπορείς να δεις το Wonder Man, τη νέα σειρά της Marvel
Ακόμα καλά καλά δεν κυκλοφόρησε και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εξαιρετικές κριτικές, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τη Marvel που τελευταία δυσκολεύεται. Στα highlights, η συμμετοχή του υπέροχου Ben Kingsley.
Και ο Baxter Dury στο Release Athens 2026
Την απόλυτα σωστή στιγμή, με νέο, εξαιρετικό άλμπουμ στις αποσκευές του, ο Baxter Dury προστίθεται στο line up του Nick Cave, μαζί με την Anna von Hausswolff στις 24 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού.
Στο θρίλερ 'To Kαταφύγιο' ο Jason Statham 'σαπίζει' τους πάντες στο ξύλο- και όχι μόνο (video)
Για να είμαστε πιο ακριβείς είτε τους σαπίζει είτε τους αποτελειώνει με μία σφαίρα, και όλα αυτά για χάρη ενός κοριτσιού που κινδυνεύει. Κλασσικός Jason δηλαδή, με το σύνδρομο του αιώνιου προστάτη. Ναι, καθόλου δε μας χάλασε.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

