O Arnold Schwarzenegger μόλις αποκάλυψε ότι ξεκίνησε τα γυρίσματα για το Terminator 6

O Governator στον ρόλο του cyborg για ακόμα μία φορά.

Σε άλλα πολύ ενδιαφέροντα και block buster νέα, ο Arnold Schwarzenegger μόλις ανακοίνωσε κι επισήμως ότι έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για την έκτη συνέχεια του franchise που τον έκανε διάσημο σε όλο τον πλανήτη. To Terminator 6 έχει μπει για τα καλά στην φάση της παραγωγής κι οι υποχρεώσεις του Governator φαίνονται ιδιαίτερα αυξημένες. Για αυτό και δεν κατάφερε να παρευρεθεί σε συνέδριο για το περιβάλλον που διοργανώθηκε στα νησιά Φίτζι.

Για μισό λεπτό, τι δουλειά έχει ο Arnie σε ένα συνέδριο με θέμα τις κλιματολογικές αλλαγές του πλανήτη; "Πρωθυπουργέ Frank Bainimarama, θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για αυτό το σπουδαίο event και να ζητήσω συγγνώμη που δεν μπορώ να βρίσκομαι μαζί σας, όμως ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Terminator 6, έτσι είναι δύσκολο να παρευρεθώ".

Αυτά δήλωσε στα προσωπικά του social media, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, αποκαλύπτοντας τη συμμετοχή του στα γυρίσματα αλλά και την αδυναμία αποδοχής της πρόσκλησης για τα νησιά του Ειρηνικού. "Σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήμουν εκεί, γιατί αυτό είναι ένα εκπληκτικό event κι εσείς δείχνετε σπουδαίες ηγετικές ικανότητες" συμπλήρωσε ο Schwarzenegger, πλέκοντας το εγκώμιο του πρωθυπουργό των Φίτζι.

Όσο για το τι κάνει αυτόν τον καιρό ο Arnie, μπορούμε να πούμε ότι γυμνάζεται σε πολύ εντατικούς ρυθμούς για τις ανάγκες του block buster, το οποίο ως γνωστόν συνηθίζει να έχει ασταμάτητη δράση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το γεγονός ότι έχει μπει σε τόσο σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής λίγο καιρό μετά την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την καρδιά του, δείχνει από μόνο του γιατί μέχρι σήμερα θεωρείται ο αυτοκράτορας του fitness -ακόμη και στα 71 του χρόνια.

O Arnold Schwarzenegger μόλις αποκάλυψε ότι ξεκίνησε τα γυρίσματα για το Terminator 6

Κλείνοντας, αν είσαι οπαδός των Terminator, θα χρειαστεί να παρακολουθείς τα social media του ήρωά σου, αφού η 22η Νοεμβρίου του 2019 φαντάζει ακόμα πολύ μακρινή. Τουλάχιστον όμως θα αποζημιωθείς με αρκετές δόσεις νοσταλγίας αφού εκτός από τον Αυστριακό γίγαντα επιστρέφει στο franchise και η "πολύ σκληρή για να πεθάνει" Linda Hamilton, στον ρόλο της Sarah Connor.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.