Μήπως ο Idris Elba μόλις επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο νέος James Bond;

Ο Βρετανός ηθοποιός δεν σταματά να tweetάρει και να πυροδοτεί τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει το ρόλο του 007.

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την είδηση ότι οι παραγωγοί του James Bond θέλουν o Idris Elba να πάρει τον ρόλο του επόμενου 007 και οι φήμες γύρω από τον πρώτο μαύρο James Bond δίνουν και παίρνουν. "Ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua αποκάλυψε τις λεπτομέρειες από μία συζήτηση που είχε με την παραγωγό Barbara Broccoli, στην οποία η ίδια φέρεται να δήλωσε πώς είναι ώρα για έναν μη-λευκό ηθοποιό να αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο. Στην συνέχεια, όταν την ρώτησε ποιον έχει στο μυαλό της, εκείνη του απάντησε πως αφού αυτή η αλλαγή στο status του χαρακτήρα θα συμβεί αργά η γρήγορα κάποια στιγμή, πιστεύει ότι ο Idris Elba συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από τώρα κιόλας", ανέφερε σε άρθρο της η Independent.

Τι έχει να δηλώσει γι' όλα αυτά ο ίδιος ο Βρετανός ηθοποιός; Την απάντηση θα την βρεις αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter.

"Το όνομά μου είναι Elba, Idris Elba", έγραψε, δημοσιεύοντας selfie φωτογραφία του, με τους θαυμαστές του να εκλαμβάνουν την ανάρτησή του ως μια έμμεση επιβεβαίωση ότι θα είναι ο νέος Bond.

Πάντως λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε το παρακάτω αινιγματικό tweet με φωτογραφία του θρυλικού γκρουπ της ραπ, Public Enemy,

ακολουθούμενο από ένα δεύτερο.

 

Αλήθεια ή ψέματα, ο χρόνος θα δείξει αν θα γίνει πράγματι ο επόμενος 007, εκείνος που προ μηνών είχε αρνηθεί τις φήμες, προτείνοντας μάλιστα γυναίκα για το ρόλο.

Εμείς πάντως, Idris θέλουμε πολύ να πιστέψουμε το "hype”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.