Επίσημο: Ο Cary Fukunaga θα σκηνοθετήσει τον 25ο Bond

Ο δημιουργός του True Detective έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του 007.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 20 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά την αποχώρηση/απομάκρυνση του Danny Boyle από τη σκηνοθετική καρέκλα του Bond 25 και το θόρυβο που προκλήθηκε, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, έχουμε επιτέλους νέο σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό των ταινιών James Bond στο Twitter, ο επιλαχών είναι ο Cary Fukunaga.

Πρόκειται για τον δημιουργό της αριστουργηματικής πρώτης σεζόν του True Detective και του πρόσφατου The Alienist -τηλεοπτικής σειράς του Netflix-, σκηνοθέτη του Beasts of No Nation και του πολυαναμενόμενου Maniac, που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.

Στο tweet αναφέρεται επίσης ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 4 Μαρτίου 2019, ενώ η πρεμιέρα του Bond 25 μετατίθεται για τις 14 Φεβρουαρίου 2020 (ήταν προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο του 2019).

Να σημειωθεί ότι το σεναριακό κενό που άφησε η αποχώρηση του Boyle θα καλύψει το δίδυμο των Neal Purvis και Robert Wade, οι σεναριογράφοι που γράφουν τις ιστορίες του 007 από το 1999 και το "Ο κόσμος δεν είναι αρκετός" μέχρι σήμερα. 


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.