Για όλα φταίει ο Daniel Craig; Ο λόγος που οδήγησε τον Danny Boyle εκτός Bond 25

Υπάρχουν και χειρότερα νέα: Η νέα ταινία James Bond μάλλον δεν θα κάνει πρεμιέρα πριν το 2020.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 24 Αυγούστου 2018

Από τη μία ο Idris Elba να επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να υποδυθεί τον James Bond και από την άλλη ο Danny Boyle να οδηγείται εκτός της σκηνοθεσίας του Bond 25. Το μόνο σίγουρο ότι ευχάριστα νέα για την ολοκαίνουργια ταινία του πιο διάσημου πράκτορα όλων των εποχών δεν έχουμε.

"Οι Michael G. Wilson, Barbara Broccoli και Daniel Craig ανακοίνωσαν σήμερα ότι εξαιτίας καλλιτεχνικών διαφορών, ο Danny Boyle αποφάσισε να μην είναι πλέον ο σκηνοθέτης του Bond 25", αναφέρεται στο tweet που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του 007 στο Twitter.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παρασκήνιο της παραίτησης (;)/απόλυσης (;) του Boyle είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, ο σκηνοθέτης ήρθε σε ρήξη με τον Daniel Craig για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον κακό της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, η διαφωνία τους αφορούσε τον Tomasz Kot, τον Πολωνό ηθοποιό από το Cold War, που κρίθηκε από τον Boyle επαρκής για το ρόλο, αλλά ανεπαρκής από τον Craig.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Βρετανός ηθοποιός έχει πάντα τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις που λαμβάνονται για το casting και μάλιστα είναι εκείνος που επιλέγει πάντα όλες τις γυναίκες συναδέλφους του. Και κάπως έτσι εξηγείται γιατί το όνομά του συμπεριλήφθηκε στην ανακοίνωση μέσω Twitter της αποχώρησης του σκηνοθέτη.

Και τα δυσάρεστα νέα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς λέγεται ότι αντί για 9 Νοεμβρίου του 2019 που ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του Bond 25 στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα μεταφερθεί για το 2020.

Εν αναμονή λοιπόν επίσημης ανακοίνωσης. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νέο trailer του Suspiria ο εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα

Θα είναι το remake της θρυλικής ιταλικής ταινίας η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς;

Όλα όσα γνωρίζουμε για την ταινία της χρονιάς, το First Man με τον Ryan Gosling

Ένα από τα πολυαναμενόμενα φιλμ του 2018 βγαίνει προσεχώς στις αίθουσες.