Αγνώριστοι Pitt και DiCaprio στις νέες φωτογραφίες του "Once Upon A Time In Hollywood"

Η ταινία του Quentin Tarantino γυρνά πίσω στα βαθιά 60s.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 11 Οκτωβρίου 2018

Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Once Upon A Time In Hollywood, της νέα ταινίας του Quentin Tarantino που αφηγείται μία ιστορία στη σκιά των φριχτών εγκλημάτων του Charles Manson, δείχνουν ότι όλα προχωρούν ρολόι (αν, φυσικά, με την φράση προχωρούν ρολόι εννοείται η βουτιά στα βαθιά 60s, σε τέτοιον βαθμό ώστε οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt να δείχνουν πραγματικά αγνώριστοι).

Αγνώριστοι Pitt και DiCaprio στις νέες φωτογραφίες του "Once Upon A Time In Hollywood"

Από τη μία ο Pitt, με μαλλί Robert Redford και ολόλευκο denim look να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε πάστορα και οπαδό της Harley Davidson, κι από την άλλη ο DiCaprio, με μαλλί Θωμά Μαύρου και μπλουζάκι που παραπέμπει σε Κώστα Βουτσά. Είναι δύσκολο να πει κανείς ποιος από τους δύο δείχνει περισσότερο εκτός μόδας, αφού μοιάζουν να έχουν βγει από άλλη δεκαετία. Όμως αυτό δεν είναι το ζητούμενο, τελικά;

Once Upon a Time in Hollywood Μαργκώ Ρόμπι

Αν τώρα νιώθεις ότι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τι συμβαίνει, μπορείς πάντα να επιστρέψεις σε προηγούμενο άρθρο μας όπου γινόταν αναλυτική παρουσίαση των όσων ξέρουμε για τη νέα προσπάθεια του Tarantino. Τέλος, υπάρχει κι αυτή η φωτoγραφία που προηγείται της παραγράφου: η Margot Robbie να υποδύεται την έγκυο Sharon Tate, τη σύζυγο του Roman Polanski, τη γυναίκα που δολοφόνησαν οι οπαδοί του Charles Manson δύο εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί του ζευγαριού.

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Culture

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το trailer για το Pet Sematary του Stephen King κόβει την ανάσα

Κινηματογραφικό remake στο εμβληματικό θρίλερ.

6 ηχηρά μουσικά ντοκιμαντέρ που θα βρεις στο Netflix

Άλλο να τα ακούς κι άλλο να τα βλέπεις.