Αγνώριστοι Pitt και DiCaprio στις νέες φωτογραφίες του "Once Upon A Time In Hollywood"

Η ταινία του Quentin Tarantino γυρνά πίσω στα βαθιά 60s.

Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Once Upon A Time In Hollywood, της νέα ταινίας του Quentin Tarantino που αφηγείται μία ιστορία στη σκιά των φριχτών εγκλημάτων του Charles Manson, δείχνουν ότι όλα προχωρούν ρολόι (αν, φυσικά, με την φράση προχωρούν ρολόι εννοείται η βουτιά στα βαθιά 60s, σε τέτοιον βαθμό ώστε οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt να δείχνουν πραγματικά αγνώριστοι).

Αγνώριστοι Pitt και DiCaprio στις νέες φωτογραφίες του "Once Upon A Time In Hollywood"

Από τη μία ο Pitt, με μαλλί Robert Redford και ολόλευκο denim look να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε πάστορα και οπαδό της Harley Davidson, κι από την άλλη ο DiCaprio, με μαλλί Θωμά Μαύρου και μπλουζάκι που παραπέμπει σε Κώστα Βουτσά. Είναι δύσκολο να πει κανείς ποιος από τους δύο δείχνει περισσότερο εκτός μόδας, αφού μοιάζουν να έχουν βγει από άλλη δεκαετία. Όμως αυτό δεν είναι το ζητούμενο, τελικά;

Once Upon a Time in Hollywood Μαργκώ Ρόμπι

Αν τώρα νιώθεις ότι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τι συμβαίνει, μπορείς πάντα να επιστρέψεις σε προηγούμενο άρθρο μας όπου γινόταν αναλυτική παρουσίαση των όσων ξέρουμε για τη νέα προσπάθεια του Tarantino. Τέλος, υπάρχει κι αυτή η φωτoγραφία που προηγείται της παραγράφου: η Margot Robbie να υποδύεται την έγκυο Sharon Tate, τη σύζυγο του Roman Polanski, τη γυναίκα που δολοφόνησαν οι οπαδοί του Charles Manson δύο εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί του ζευγαριού.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης