Όλα τα spoilers για το Avengers: Endgame

Μετά το επικό trailer, άρχισαν οι φήμες.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 13 Δεκεμβρίου 2018

H 25η Απριλίου 2019 είναι η ημερομηνία που έχουν κυκλώσει τόσο οι φανατικοί φίλοι της Marvel όσο και οι afficionados των blockbusters και η αιτία είναι φυσικά η πρεμιέρα του τελευταίου κεφαλαίου των Avengers, που τιτλοφορείται Endgame. Μόνο και μόνο η προσθήκη του τελευταίου όρου -χρησιμοποιείται στο σκάκι: προκειμένου να νικήσεις θα πρέπει να θυσιάσεις κάποια από τα σημαντικότερα πιόνια σου- αρκεί για να καταλάβει κάποιος ότι θα κλάψουνε μανούλες. 

Το πρώτο trailer έχει δοθεί εδώ και μερικές ημέρες στη δημοσιότητα και ασφαλώς έχει δημιουργήσει συζητήσεις επί συζητήσεων σε κάθε ιντερνετική γωνιά. Οι οποίες φέρνουν μαζί τους και αρκετές φήμες σχετικά με το φινάλε ενός εκ των πιο φιλόδοξων projects των τελευταίων ετών. Δες άλλη μία το trailer και συνεχίζουμε με όλα εκείνα τα spoilers που κατά καιρούς έχουν ξεφύγει/διαρρεύσει από τους ηθοποιούς, τους ανθρώπους της παραγωγής και γενικά από εκείνους που βρίσκονται με οποιαδήποτε ιδιότητα εντός του Marvel Cinematic Universe.

1.  Ένας νέος χαρακτήρας που δημιούργησε ο Jim Starlin θα εμφανιστεί στην 4η ταινία των Εκδικητών, με όλους να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις. Οι σκηνοθέτες της ταινίας αδερφοί Russo ορκίζονται ότι αυτός δεν θα είναι ο Adam Warlock, ο οποίος μάλλον θα εμφανιστεί ωστόσο στο επόμενο Guardians of the Galaxy, σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο James Gunn. Οι Russo όμως δεν απέκλεισαν την εμφάνιση της Mistress Death, η οποία σύμφωνα με τα κόμικ είναι ο πραγματικός λόγος που ο Thanos αποφασίζει να εξαφανίσει το μισό πληθυσμό του Σύμπαντος. Ή μήπως θα δούμε κάποιον εκ των Starfox ή Captain Marvel;

2. Ο Josh Brolin έχει επιβεβαιώσει ότι υπάρχει μια σκηνή με τον Thanos και την Captain Marvel (Brie Larson) στο Avengers 4. Στην ίδια σκηνή, σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενα του Brolin, συμμετέχουν ακόμη οι Scarlett Johansson, Don Cheadle, Chris Hemsworth, Chris Evans και Robert Downey Jr.

3. Σε μία τουλάχιστον σκηνή θα συμμετέχουν όλοι οι ήρωες της Marvel που έχουμε δει ως τώρα στη μεγάλη οθόνη. Αυτό διέφυγε από τον Sebastian Stan, σε συνέντευξή του πριν λίγους μήνες. Ανάμεσα σε αυτούς και οι Nick Fury (Samuel L. Jackson), Hank Pym (Michael Douglas) και Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer).

4. H Zoe Saldana είχε επίσης επιβεβαιώσει ότι όλο το cast θα επιστρέψει στο τελευταίο μέρος των Avengers. 

5. Η παραγωγός της Marvel Amy Pascal αποκάλυψε ότι η επόμενη ταινία του Spider-Man, Far From Home, θα τοποθετείται χρονικά ακριβώς 10 λεπτά μετά το τέλος των γεγονότων του Avengers: Endgame. Και σε αυτό θα πρωταγωνιστεί και πάλι ο Tom Holland.

6. Οι αδερφοί Russo επιβεβαίωσαν, δύο φορές μάλιστα, πως θα παίξει ταξίδι στο χρόνο στο Endgame. Κάτι που εύκολα μπορεί να υποθέσει κάποιος βλέποντας τον Scott Lang με το φορτηγάκι του, στο τέλος του trailer. Αυτό είχε συμβεί πριν την πρεμιέρα του Avengers: Infinity War.

7. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Gwyneth Paltrow είχε αποκαλύψει ότι η Pepper Potts, δέκα χρόνια αργότερα είναι παντρεμένη με τον Tony Stark και έχουν μάλιστα και ένα παιδί. Και αυτό λέει πολλά για το τι θα γίνει με τον χαρακτήρα του Tony Stark.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.