Πρώτες εικόνες για το Aladdin του Guy Ritchie, με Τζίνι τον Will Smith

Οι fans ενθουσιάστηκαν αλλά και αγχώθηκαν. Θα είναι τελικά μπλε ο Will Smith;

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 20 Δεκεμβρίου 2018

Το κλασικό Disney animation παίρνει και αυτό, μετά το Dumbo και το Lion King, το δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη σε άλλο format. 

Πρώτες εικόνες για το Aladdin του Guy Ritchie, με Τζίνι τον Will Smith

Η ταινία που δημιούργησε εκατομμύρια παιδικές αναμνήσεις προσαρμόζεται στο real acting cinema σε σκηνοθεσία Guy Ritchie, με την Naomi Scott στο ρόλο της Jasmine, τον Mena Massoud σε εκείνον του Aladdin και τον Marwan Kenzari σε αυτόν του (κακού) Jafar.

ΑΛΑΝΤΙΝ ΓΚΑΪ ΡΙΤΣΙ 2

Το ενδιαφέρον του κοινού βέβαια έχει στραφεί σε έναν άλλο χαρακτήρα, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το περίφημο Τζίνι, το οποίο ενσαρκώνει ο Will Smith. Και ενώ όλοι περίμεναν πώς και πώς μια πρώτη γεύση, όταν οι παρθενικές φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από το Entertainment Weekly, ξεκίνησαν τα παράπονα, με βασικότερο προβληματισμό το γεγονός πως ο χαρακτήρας του Τζίνι δεν είναι μπλε.

ΑΛΑΝΤΙΝ ΓΚΑΪ ΡΙΤΣΙ 3

Ο ίδιος ο Will Smith πάντως καθησύχασε τους επικριτές μέσω Instagram αναφέροντας ότι ο χαρακτήρας του στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίες θα είναι όντως μπλε, με τη χρήση CGI. 

ΑΛΑΝΤΙΝ ΓΚΑΪ ΡΙΤΣΙ 4

Από ό,τι φαίνεται η Disney θα συνεχίσει να προσαρμόζει τα δημοφιλέστερα κινούμενα σχέδιά της σε κανονικές ταινίες. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για τάση ή αν απλά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους παλιούς της fans, τώρα που μεγάλωσαν. Όπως και να έχει, η επιτυχία στο box office θεωρείται μάλλον δεδομένη. 

ΑΛΑΝΤΙΝ ΓΚΑΪ ΡΙΤΣΙ 5

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2019.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.