Ποιος θα είναι ο επόμενος Batman;

Ο Ben Affleck κρέμασε την κάπα του. Ακολουθούν οι κυριότεροι διεκδικητές για μία θέση στο τιμόνι του Batmobile.

"Δεν με ορίζει ο άνθρωπος κάτω από τη μάσκα αλλά οι πράξεις μου" λέει ο Batman, μέσα από το στόμα των διάσημων ηθοποιών που ανέλαβαν τον ρόλο του μασκοφόρου τιμωρού όλες αυτές τις δεκαετίες. Η αλήθεια όμως είναι ότι το ποιος φορά την κάπα του Ανθρώπου-Νυχτερίδα παίζει μεγάλο ρόλο για το Box Office, για τα έσοδα, για το πόσο ταυτίζεται το κοινό μαζί του.

Έτσι η απόφαση του Ben Affleck να μη συνεχίσει στις λεωφόρους της Gotham City, η οποία ανακοινώθηκε μέσω ενός δικό του tweet, αφήνει ένα μεγάλο κενό που δημιουργεί φοβερές και τρομερές συζητήσεις στο ίντερνετ για το ποιος θα τον διαδεχθεί στον ρόλο του Bruce Wayne. 

O διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να δώσει την σκυτάλη στον επόμενο. Δεν ξεκαθάρισε όμως το ποιος θα είναι αυτός. Η Gotham City είναι ακέφαλη κι αναζητά τον επόμενο ήρωά της. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μία ματιά στους βασικούς διεκδικητές για τα κλειδιά του Batmobile.

Kit Harington

Ποιος θα είναι ο επόμενος Batman;

"Ω, θα ήταν υπέροχο να παίξω τον Batman" δήλωνε ο Βρετανός ηθοποιός στο Esquire πριν μερικούς μήνες. Κάτι που έδωσε τροφή στις φήμες που τον ήθελαν τον επόμενο Άνθρωπο-Νυχτερίδα. Άλλωστε όλοι περιμένουν το πως θα εξαργυρώσει την τεράστια επιτυχία που γνώρισε μέσα από το Game of Thrones. Βέβαια, τώρα που η σειρά τελειώνει και θα έχει πολύ χρόνο στα χέρια του, ο Harington ίσως το ξανασκεφτεί: είναι η κατάλληλη επιλογή για την καριέρα του να υποδυθεί έναν ήρωα που είναι περισσότερο διάσημος ακόμα κι από όσο ο μπάσταρδος γιος των Stark;

Jon Hamm

Τζον Χαμ Μπάτμαν

Τι δουλειά έχει ο κυνικός διαφημιστής Don Draper πίσω από το τιμόνι του Batmobile; Όσο αταίριαστη κι αν φαίνεται αρχικά η εικόνα, εξετάζοντας το σενάριο που θέλει τον Jon Hamm στον ρόλο, πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο πρωταγωνιστής των Madmen είναι από τους ελάχιστους χαρακτήρες που μπορούν να συναγωνιστούν τον Batman όσον αφορά την αυτοπεποίθηση και το σκοτεινό βλέμμα. Μάλιστα ο Αμερικανός ηθοποιός έχει δηλώσει τεράστιος fan του Ανθρώπου-Νυχτερίδα. "Σίγουρα θα χωρέσω στο κοστούμι, αν και θα πρέπει να κάνω πολύ γυμναστική κάτι που δεν μου αρέσει" δήλωνε τον Σεπτέμβριο, για να συνεχίσει σε αινιγματικό τόνο "Κανείς, βέβαια, δεν μου έχει προσφέρει τον ρόλο, όμως το ίντερνετ καμιά φορά ξέρει καλύτερα".

Jake Gyllenhaal

Τζέικ Τζίλενχαλ Μπάτμαν

Μόλις βρήκαμε το μεγάλο φαβορί. Πριν από δύο μήνες είχε διαρρεύσει ότι είναι η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη Matt Reeves για τον ρόλο. "Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουμε" είχε δηλώσει στο Collider ο τελευταίος, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά με τις φήμες. "Δύσκολη ερώτηση. Η απάντηση όμως σε αυτό είναι όχι" ήταν απάντηση του Gyllenhaal, στην ερώτηση δημοσιογράφου του CNA Lifestyle για το αν θα φορέσει την κάπα του σούπερ ήρωα. Ο Gyllenhaal εδώ και πολλά χρόνια κρατά τα αυτιά του κλειστά στις σειρήνες των μεγάλων franchises. Τώρα όμως που θα υποδυθεί τον Mysterio στην επόμενη ταινία του Spider Man τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή. Μήπως αυτή θα είναι απλά μία εισαγωγή πριν αναλάβει τον ρόλο του Batman;

Timothée Chalamet

Τιμοθι Σαλαμέ Μπάτμαν

Σε περίπτωση που ο 23χρονος αναλάβει τον ρόλο του Batman, καλό είναι οι fans να ετοιμαστούν για ραγδαίες στιλιστικές αλλαγές. Σίγουρα η ηλικία του δεν τον βοηθά, καθώς το κοινό έχει συνηθίσει έναν περισσότερο ώριμο Bruce Wayne.

Όμως το γεγονός ότι αυτήν την στιγμή είναι το πιο καυτό νέο όνομα του παγκόσμιου κινηματογράφου, όντας μία φιγούρα που ταιριάζει απόλυτα στην εποχή που διανύουμε, σε συνδυασμό με τις φήμες που βουίζουν ήδη από το καλοκαίρι και την παραδοχή του Chalamet ότι ο Άνθρωπος-Νυχτερίδα είναι ένας από τους αγαπημένους του ήρωες του δίνουν κάποιες -έστω όχι πολλές- πιθανότητες για τα κλειδιά του Batmobile. "Αν η ταινία ήταν στο στυλ του Dark Knight, τότε ναι..." είχε δηλώσει, αφού πρώτα τον πίεσαν αρκετά οι δημοσιογράφοι, στο κόκκινο χαλί από τις φετινές Χρυσές Σφαίρες. Μήπως το αουτσάιντερ θα κάνει την έκπληξη τελικά; 

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.